Oči za oko, chrup za zub přehled
David Urban
Snad každý někdy zažil pocit frustrace, že spravedlnosti nebylo učiněno zadost. V Praze úřaduje brutální sériový vrah, který si vybírá oběti z řad zločinců. Podaří se tápající policii pachatele dopadnout dřív, než na jeho řádění doplatí někdo další? A je to vůbec v jejím zájmu? Není náhodou samozvaným mstitelem někdo přímo z bezpečnostních složek? Strhující detektivní příběh potvrzuje starou známou pravdu, že nic není jenom černobílé, a na otázku, kdo je padouch a kdo hrdina, si musí každý čtenář odpovědět sám…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oči za oko, chrup za zub. Přihlašte se a napište ho.

Jedna z nejlepších knih od Davida Urbana. Brutální, ale skvěle napsaná, velice čtivá - kniha se čte na jeden nádech a nejde se od knihy odtrhnout. Každá nová kniha od tohoho autora mě překvapí.

WAU. Toto bola riadne skvelá jazda. Pekne napísaná super kniha. Určite touto jednou knihou nekončím. Plný počet hviezdičiek. Nič iné ani nemôže byť.
Na dosah hvězd, Dvojí tvář a další knižní novinky (8. týden)
16.02.2025
Kniha Oči za oko, chrup za zub v seznamech
v Mé knihovně | 59x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2021 | ![]() |
2022 | ![]() |
2021 | ![]() |
2020 | ![]() |
2023 | ![]() |
Hrozné, když si člověk zrovna tak jako policisté v knize povzdechne, že si to ty oběti zasloužily. Popisy toho, co se jim dělo jsou pro silné žaludky, a v podstatě i zbytek knihy, mám tím na mysli příběh holčičky. Jinak se četla vcelku dobře.