Oči za oko, chrup za zub

David Urban

přehled

Snad každý někdy zažil pocit frustrace, že spravedlnosti nebylo učiněno zadost. V Praze úřaduje brutální sériový vrah, který si vybírá oběti z řad zločinců. Podaří se tápající policii pachatele dopadnout dřív, než na jeho řádění doplatí někdo další? A je to vůbec v jejím zájmu? Není náhodou samozvaným mstitelem někdo přímo z bezpečnostních složek? Strhující detektivní příběh potvrzuje starou známou pravdu, že nic není jenom černobílé, a na otázku, kdo je padouch a kdo hrdina, si musí každý čtenář odpovědět sám…... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři oceňují akční a napínavý děj této detektivky. Kniha je plná překvapení a detailních popisů, které udržují pozornost. Někteří čtenáři se ztotožňují s motivy spravedlnosti, i když brutalita příběhu může být šokující. Většina recenzentů vyzdvihuje autorův styl a schopnost vtáhnout do příběhu, což vede k touze po dalších jeho knihách. Více v komentářích.

Komu by se kniha Oči za oko, chrup za zub mohla líbit?

• Fanoušci českých detektivek
  • Čtenáři hledající napínavé příběhy
  • Milovníci akčních a brutálních zápletek
  • Ti, kdo ocení psychologické prvky v literatuře

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oči za oko, chrup za zub. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Julka5259
06.04.2026

Zajímavé téma, ale na mé gusto by tam té brutality nemuselo být tolik. A ta rašple z kontroly mě hodně štvala. Ale napínavé to bylo a četlo se to hezky.

všech 40 komentářů

Související novinky - Oči za oko, chrup za zub (1)

Na dosah hvězd, Dvojí tvář a další knižní novinky (8. týden)

16.02.2025

Když právo a spravedlnost nefungují, občas je někdo musí zastoupit.

Kniha Oči za oko, chrup za zub v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně94x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi