Oběti a jejich vrazi přehled

Stanislav Motl

Rozšířené a doplněné vydání knihy "Nacisté pod ochranou" Reportáž o nepotrestaných válečných zločinech a poválečných osudech lidí, kteří je spáchali. Válečné zločiny a poválečný život nacistů, kteří působili na území bývalého protektorátu i tzv. Slovenského státu (např. Malloth, Malik, Zoglmann, Nižňanský). Hlavní pozornost je věnována hledání odpovědi na otázku, proč zůstaly tyto zločiny velmi často nepotrestány.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oběti a jejich vrazi. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

pupak13
30.04.2023

Výborně se četla, opět jsem si doplnil své historické mezery. Je až neuvěřitelné, jak zločinci unikali svým trestům, jak je nejen stát "chránil". Kniha ve mně postupně vzbuzovala naštvání a bezmoc, protože dnes již snad všichni ti zločinci nežijí. Obdivuji pana Motla a jeho mravenčí práci a odvahu se stavět těmto zapomenutým zločincům.
Trošku mi vadilo to přeskakování kapitol a pak se zase vracení k původnímu tématu, ale to je jen nepatrná připomínka.

všech 14 komentářů

Související novinky - Oběti a jejich vrazi (0)

Kniha Oběti a jejich vrazi v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně37x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi