O knize Novinářem v Číně: Co jsem to proboha udělal?
Tváří v tvář současné Číně. Vzpomínky, dojmy a osobní prožitky zkušeného novináře. Když Tomáš Etzler přistál v říjnu 2006 v Pekingu, Čínu téměř neznal. V následujících letech zde však připravil stovky reportáží a zažil řadu silných příběhů. Jak v nejlidnatější zemi světa žijí běžní lidé? Čemu v totalitní Číně čelí novináři, kteří zpracovávají události, jež se komunistická vláda snaží skrýt? Pronikavý vhled do čínské reality ji ukazuje v syrových barvách osobních zážitků jako ambiciózní mocnost, jež si nárokuje životy svých občanů.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha Tomáše Etzlera nabízí hluboký pohled na život v Číně. Autor, zkušený novinář, se nebojí odhalit drsnou realitu a kontrasty, které v této zemi panují. Čtenáři se mohou těšit na poutavé příběhy z odlehlých oblastí, kde se setkávají s pohostinností místních obyvatel. I když některé pasáže mohou být kritické vůči vládě, kniha je stále doporučována pro její informativnost a emocionální náboj. Etzlerův styl psaní je osobitý a autentický, což dodává textu na síle a přesvědčivosti.
Mnozí čtenáři oceňují jeho schopnost zprostředkovat nejen fakta, ale i osobní zkušenosti, které činí příběh živým a uvěřitelným. Kniha je výjimečná svou otevřeností a upřímností, což z ní činí cenný zdroj pro každého, kdo se zajímá o čínskou kulturu a politiku. Vzhledem k jejímu obsahu je doporučována širokému spektru čtenářů, kteří hledají hlubší porozumění této fascinující zemi. Více v komentářích.
Komu by se kniha Novinářem v Číně: Co jsem to proboha udělal? mohla líbit?
- Čtenáři zajímající se o aktuální politiku
- Milovníci cestopisů a osobních příběhů
- Studující čínské kultury a historie
- Novináři a profesionálové v médiích
- Osoby hledající inspiraci a motivaci
Kniha Novinářem v Číně: Co jsem to proboha udělal? v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 49x |
| v Přečtených | 1 147x |
| ve Čtenářské výzvě | 305x |
| v Doporučených | 103x |
| v Mé knihovně | 302x |
| v Chystám se číst | 384x |
| v Chci si koupit | 92x |
| v dalších seznamech | 12x |
Související novinka - Novinářem v Číně: Co jsem to proboha udělal?
10 nejprodávanějších knih minulého týdne (populárně naučná)
02.12.2021
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
eseje Čína paměti, memoáry novináři reportéři, reportérky, zpravodajové diktatura zážitky vládní sledování občanů (surveillance)Tomáš Etzler také napsal(a)
| 2021 | Novinářem v Číně: Co jsem to proboha udělal? |
| 2019 | Kdo ví, kde budu zítra |
| 2023 | Novinářem v Číně 2: Nezešílet! |

90 %
70 %
48 %
Novinářem v Číně: Co jsem to proboha udělal?