Nová rodina přehled

Victoria Jenkins

Můžete věřit svým sousedům? Brooke je nadšením bez sebe, když se Oliver rozhodne pronajmout si s tříletým synem Finleyem na delší dobu její prázdninový dům. Konečně někdo, kdo do toho starého domu stiženého nejednou tragédií vnese trochu štěstí. Vypadají jako dokonalí nájemníci, Brooke jen lehce vyvede z rovnováhy, jak málo si toho přinesli s sebou. Kde jsou všechny jejich věci? Když se Brooke Olivera zeptá na minulost, on rychle změní téma. Brooke už si toho v životě zažila dost a nechce se starat o problémy jiných lidí. Jenomže se nemůže zbavit dojmu, že tu něco není v pořádku. Proč nemůže o svých nových nájemnících najít nic na internetu? Pak Brooke najde svůj dočasný domov v plamenech. Přijde o všechno, co má, včetně obrazů, které jsou jejím živobytím. A když pak malý Finley v její přítomnosti nakreslí dům v jednom ohni, tuhne jí krev v žilách. Čeho se Finley tak bojí? A proč Oliver ten obrázek okamžitě ztopí? Brooke je přesvědčená, že Finleymu hrozí nebezpečí, ale vzhledem ke své minulosti nepředpokládá, že by jí někdo uvěřil. Je připravená postavit se vlastním démonům, aby chlapečka zachránila? A když nakonec pravda vyjde najevo, komu tady doopravdy hrozí nebezpečí?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha 2025 , Vendeta
Originální název: The New Family

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nová rodina. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Martiiiik
04.01.2026

Musím říct, že za mě byla kniha velmi čtivá.. Zpočátku dvě dějové linky, kdy čtenář stále čeká, kdy se protnou.. Zdánlivě nesouvisející příběhy lidí s velmi bolestnými ztrátami..
Autorka odvedla vynikající práci, většinu knihy mě podstata ani nenapadla..
Kniha také vede k zamyšlení, jak dobře své blízké vlastně známe..
Atmosféra knihy je velmi ponurá, což ještě dokresluje počasí v místě, kde se odehrává více než polovina knihy.. Déšť, smutek, vina, výčitky, smrt..
Proč někomu věříte a někomu ne, bez jakéhokoliv opodstatnění..
Určitě doporučuji k přečtení, za mě výborný psychologický thriller, který vede k zamyšlení :-)

všech 3 komentářů

Související novinky - Nová rodina (2)

Knižní novinky do konce roku

14.12.2025

Dávno mrtví, Prokletí a další knižní novinky (50. týden)

07.12.2025

Kniha Nová rodina v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně44x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi