Nočník neohrožené ženy přehled
Píšu v noci, protože se bojím zhasnout. Knižní vydání úspěšného blogu. Blogové zápisky sopranistky a sarkastičky Evy Benett mohou být vaší nejlepší kamarádkou, psycholožkou i vztahovou poradkyní. Procházejí nejhlubšími loužemi vztahů v zářivě barevných holinách a na každou bolest najdou náplast. A je jedno, jestli máte zlomené srdce, puchýř od nových lodiček nebo housera jak bič. V knižní verzi blogu Nočník neohrožené ženy zjistíte, co na něm už několik let poutá jeho více jak sedmnáct tisíc pravidelných čtenářek a čtenářů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nočník neohrožené ženy. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 15 komentářůSouvisející novinky - Nočník neohrožené ženy (1)
Knižní novinky (22. týden)
25.05.2020
Kniha Nočník neohrožené ženy v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |

67 %
84 %
56 %
Nočník neohrožené ženy
Kniha není špatná, jako oddechovka dokonce skvělá, ale vůbec nejlepší - aspoň podle mě - je na ní ten název. A já moc děkuju za info v komentáři magnolia: už dnes večer si vyzkouším svítící písmenka!
Některé úvahy mi připadají skvělé, některé velmi trefně pojmenovávají to, co jsem dosud pojmenovat nedokázala, a našla jsem i několik těch, které možná ani nestály za zaznamenání. Tak teď už mi chybí jen na youtube zjistit, jaká je Eva Bennet zpěvačka . . .