Nikdy, nikdy přehled

Colleen Hoover, Tarryn Fisher

Bestsellerové autorky Colleen Hooverová a Tarryn Fisherová spojily síly a společně napsaly naprosto jedinečnou romanci s mystery zápletkou. Charlie Wynwoodová a Silas Nash byli od narození nejlepšími přáteli, dokud se do sebe ve čtrnácti letech nezamilovali a nestali se něčím mnohem víc. Počínaje dnešním ránem jsou si ale naprosto cizí. Všechny jejich vzpomínky na to, kým byli a jaký pár společně tvořili, jsou fuč. Vytratily se. Nezbývá než odhalit pravdu o tom, co se jim stalo a proč k tomu došlo. Ale čím víc o sobě zjišťují, tím těžší je pro ně pochopit, proč byli vůbec kdy spolu. Vzpomenout si někdy může být horší než zapomenout. Doporučený věk 15+... celý text

Literatura světová Dívčí romány
Vydáno: 2024 , Yoli (CZ)
Originální název: Never Never, 2016

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha vyvolává rozmanité reakce mezi čtenáři. Někteří ji považují za originální a zábavnou, i když je určena mladšímu publiku. Jiní ji kritizují za slabší příběh a nedostatečné rozuzlení. Spolupráce autorů je vnímána různě, přičemž mnozí čtenáři očekávali více od obou autorek. Celkově se zdá, že kniha má své silné i slabé stránky, což ovlivňuje celkový dojem z četby. Více v komentářích.

Komu by se kniha Nikdy, nikdy mohla líbit?

• Fanoušci Colleen Hoover
  • Čtenáři hledající oddechové příběhy
  • Milovníci romantiky s prvky mystery
  • Ti, kdo ocení originální náměty
  • Čtenáři mladšího věku

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdy, nikdy. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Ellka_77
06.03.2026

Trochu něco jiného než klasické zamilované příběhy. Do knihy jsem se začetla po druhé části :).
Ve výsledku jde o titul, který neurazí, ale nezanechal ve mně hlubší stopu. Za jedno přečtení určitě stojí.

všech 104 komentářů

Související novinky - Nikdy, nikdy (4)

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

Vzpomeň si na mě... a nezapomeň...

18.05.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Miluju tě až moc. Víc, než si kdo zaslouží být milovaný. Ale nemůžu si pomoct. Normálně milovat je s tebou těžký. Takže tě miluju jako magor.

Trháš ostatní na kusy, jen abys ty byla zase celá.

všech 5 citátů najdete u autora

Kniha Nikdy, nikdy v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně345x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi