Nevěsta

Nevěsta série

1. díl >

Ali Hazelwood

přehled

Misery, jediná dcera nejmocnějšího vampýrského radního na jihozápadě, je povolána z anonymního života mezi lidmi, aby jako nevěsta stvrdila historické příměří s vlkodlaky. Lowe vládne smečce s absolutní autoritou, ale ne bez rozumu a citu. I přes zalíbení Misery ani za nic nevěří a bedlivě ji sleduje. Její důvody, proč se sňatkem souhlasila, ale nemají nic společného s politikou nebo spojenectvím. Přišla si pro to, co jí patří a obětuje pro to cokoli! I kdyby měla žít nadosmrti sama s vlkem...... celý text

Literatura světová Pro ženy Fantasy
Vydáno: 2024 , Laser (Laser-books)
Originální název: Bride, 2024

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha "Nevěsta" od Ali Hazelwood je fascinující příběh o upírce Misery a vlkodlakovi Loweovi. Jejich domluvené manželství má za cíl zajistit mír mezi lidmi a nadpřirozenými bytostmi. Misery, která žila mezi lidmi, se musí vyrovnat s novou rolí a nečekanými city. Vztah mezi hlavními postavami je plný humoru a napětí, což čtenáře vtahuje do děje. Kniha je napsaná lehkým stylem, který osloví široké publikum a nabízí nejen romantiku, ale i detektivní prvky. Příběh je zábavný a čtivý, což z něj činí ideální oddechovku pro milovníky fantasy. Více v komentářích.

Komu by se kniha Nevěsta mohla líbit?

• Fanoušci romantických fantasy příběhů
  • Čtenáři hledající oddechové čtení
  • Milovníci humoru a vtipných dialogů
  • Ti, kdo mají rádi příběhy s nadpřirozenými bytostmi
  • Čtenáři, kteří ocení silné charaktery

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevěsta. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

jopp
13.04.2026

V pohodě oddechovka. Objektivně vzato blbina, ale vyhovuje mi humor autorky - její knihy mě nijak neobohatí, ale odpočinu si u nich.

všech 327 komentářů

Související novinky - Nevěsta (11)

TOP 100 knih roku 2025 podle čtenářů Databáze knih

27.12.2025

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2025)

01.09.2025

Ve vědě a lásce je dovoleno vše… Novinka od autorky Hypotézy lásky

19.03.2025

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

"Já si užívám svou morální flexibilitu."

"Ze všeho dobrýho, co jsem kdy v životě zažil, je být s tebou to nejlepší."

všech 6 citátů najdete u autora

Kniha Nevěsta v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených2 149x
v Mé knihovně721x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi