Neonomicon přehled
Komiksová legenda Alan Moore a geniální umělec Jacen Burrows představují mrazivý příběh lovecraftovského hororu! Brearsová a Lamper, dva mladí a nafoukaní agenti FBI vyšetřují sérii čerstvých rituálních vražd nějak spojenou s posledním tajným posláním Aldo Saxe – kdysi zlatého hocha FBI, nyní odsouzeného vraha a chovance ve věznici s maximální ostrahou. Podle Saxova výslechu (kdy mluví výlučně nelidským jazykem) a podle informací z razie související s drogami v pochybném klubu pomalovaném kouzelnými symboly a s hudbou z jiného světa, očekávají, že jsou na stopě něčeho hrůzostrašného… ale nic je nedokáže připravit na příšerné šílenství a nevyslovitelné hrůzy, kterým budou čelit v malém přístavním městě Salem.... celý text
Originální název: Neonomicon, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neonomicon. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 30 komentářůSouvisející novinky - Neonomicon (1)
Knižní novinky (4. týden)
24.01.2021
Kniha Neonomicon v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 141x |
| ve Čtenářské výzvě | 11x |
| v Doporučených | 9x |
| v Mé knihovně | 77x |
| v Chystám se číst | 38x |
| v Chci si koupit | 13x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
vraždy detektivní a krimi romány sekty sexualita Salem okultismus FBI mýtus Cthulhu lovecraftovský horor nadpřirozené jevyČást díla
![]() |
Vnitroblok 2010 |
Alan Moore také napsal(a)
| 2005 | V jako Vendeta |
| 2005 | Watchmen: Strážci |
| 2003 | Z pekla |
| 2019 | Providence |
| 2008 | Ztracené dívky |

93 %
77 %
54 %
Kdo miluje Moorovy grafické romány Z pekla nebo Watchmen: Strážci, možná ho tato variace na lovecraftovský horor překvapí. Ale rozhodně nebude zklamán. Navíc může tento jednoslovný mnohaslabičný titul využít v letošní čtenářské výzvě :-)