Není římského lidu přehled
Nové vydání uhrančivého historického románu z doby císaře Nerona. Hlavním hrdinou je kromě císaře samotného básník Petronius, soudce krásy na Neronově dvoře. Příběh vášní, vražd, intrik, násilí a lásky se čte jedním dechem a patří k těm skvělým dílům, které nám prostřednictvím strhujícího příběhu dokáží přiblížit dobu dávných kultur.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha Jarmily Loukotkové přináší fascinující pohled na antický Řím za vlády císaře Nera. Autorčina schopnost vykreslit historické postavy a atmosféru doby je obdivuhodná. Čtenáři oceňují nejen poutavý jazyk, ale i hloubku charakterů, jako je Petronius. Děj je plný intrik, emocí a dramatických zvratů, což zajišťuje napínavé čtení. Kniha se stala oblíbenou mezi milovníky historie a literatury, kteří se rádi ponoří do bohatého světa starověkého Říma. Každý, kdo se zajímá o tuto epochu, by si ji rozhodně neměl nechat ujít. Více v komentářích.
Komu by se kniha Není římského lidu mohla líbit?
- Milovníci historických románů
- Čtenáři fascinovaní antickým Římem
- Fanoušci silných ženských autorů
- Ti, kdo hledají poutavé příběhy s hlubokými postavami
- Čtenáři, kteří ocení poetický jazyk
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Není římského lidu. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 116 komentářůSouvisející novinky - Není římského lidu (1)
42 říjnových eknih zdarma
25.10.2020
Kniha Není římského lidu v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 11x |
| v Přečtených | 1 369x |
| ve Čtenářské výzvě | 76x |
| v Doporučených | 138x |
| v Mé knihovně | 581x |
| v Chystám se číst | 296x |
| v Chci si koupit | 38x |
| v dalších seznamech | 10x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Jarmila Loukotková také napsal(a)
| 1988 | Navzdory básník zpívá |
| 1975 | Není římského lidu |
| 1999 | Medúza |
| 2000 | Spartakus: Smrtí boj nekončí |
| 1994 | Pod maskou smích |

72 %
91 %

Petronia Jarmily Loukotkové nelze nemilovat, ačkoliv realita tak růžová nebyla. Loukotková zjevně ze spoře dostupných informací vyzdvihla Petroniovy klady a potlačila zápory nebo se o nich zmínila pouze okrajově. Nevadí, její pohled jsem pozřela i s navijákem - až na to, že Petronius se pravděpodobně narodil v dnešní Marseille, nikoliv v Pompejích.