Nejšťastnější miminko v okolí přehled
Vtipná, mistrovsky napsaná kniha, která překypuje moudrostí, pobaví a poučí. Obsahuje rady, které nenajdete v žádné jiné příručce. Harvey Karp je znávaný pediatr a odborník na vývoj dětí. Pro radu k němu chodí tisíce rodičů od žen v domácnosti až po superhvězdy jako Madonna nebo Michelle Pfeifferová. Ve své knize zábavnou a srozumitelnou formou poskytuje návod jak i z toho nejzlobivějšího dítěte udělat nejšťastnější miminko v okolí.... celý text
Originální název: The Happiest Baby on the Block, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejšťastnější miminko v okolí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 51 komentářůSouvisející novinky - Nejšťastnější miminko v okolí (0)
Kniha Nejšťastnější miminko v okolí v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 7x |
| v Přečtených | 273x |
| ve Čtenářské výzvě | 37x |
| v Doporučených | 10x |
| v Mé knihovně | 59x |
| v Chystám se číst | 40x |
| v Chci si koupit | 24x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Harvey Karp také napsal(a)
| 2008 | Nejšťastnější miminko v okolí |
| 2008 | Nejšťastnější batole v okolí |
| 2013 | Nejšťastnější děťátko v okolí - průvodce spokojeným spánkem |

86 %
73 %
Nejšťastnější miminko v okolí
Zajímavé úvahy, mýty i fakta o tom, proč existuje kolika, proč začíná nejčastěji v 2.týdnu, proč se objevuje večer atd… pro mě byl tento úvod nejzajímavější. Jinak kniha obsahuje informace, na které člověk přijde i sám. Hodně lidí v komentářích chválí návod na zavinování. Mě to naučili v porodnici (odlišně, ale taky to fungovalo velice dobře).
Pozor spoiler:
Plačící miminko je potřeba uklidnit. A uklidníme ho tím, ze budeme napodobovat dělohu. A to se nám muže podařit těmito způsoby: chováním, tancem, houpáním, zavinováním, bílým šumem nebo zpěvem, jízdou v autě, procházkami, krmením, dudlíkem, houpačkami.
To by člověk opravdu bez knihy sám nevymyslel.