Nejkrásnější místo na světě přehled
Je rozkvetlá louka s potůčkem uprostřed lesa nejkrásnějším místem na světě? A jestli ano, tak jak se to pozná? Králíkovi tyto otázky nedávají spát, a tak se jednoho dne vydá do světa, aby na ně našel ty správné odpovědi. Nejkrásnější místo na světě je kniha o domově, o dobrodružství, ale hlavně o přátelství.... celý text
Originální název: The Best Place in the World, 2020
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha od Petra Horáčka zaujme krásnými ilustracemi a jednoduchým, ale hlubokým příběhem. Čtenáři oceňují její srozumitelnost a poetiku, která dokáže oslovit i nejmenší děti. Mnozí ji považují za skvělou volbu pro společné čtení s rodiči. I když někteří kritizují nedostatek originality, většina se shoduje, že kniha přináší radost a potěšení z četby. Více v komentářích.
Komu by se kniha Nejkrásnější místo na světě mohla líbit?
- Rodiče hledající kvalitní knihy pro děti
- Milovníci krásných ilustrací
- Čtenáři, kteří ocení jednoduché, ale silné příběhy
- Fanoušci děl Petra Horáčka
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejkrásnější místo na světě. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 30 komentářůSouvisející novinky - Nejkrásnější místo na světě (0)
Kniha Nejkrásnější místo na světě v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 186x |
| ve Čtenářské výzvě | 14x |
| v Doporučených | 9x |
| v Mé knihovně | 29x |
| v Chystám se číst | 20x |
| v Chci si koupit | 9x |
| v dalších seznamech | 15x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Petr Horáček také napsal(a)
| 2013 | Papuchalk Petr |
| 2012 | Husa Líza |
| 2012 | Nový domek pro myšku |
| 2020 | Nejkrásnější místo na světě |
| 2013 | Husa Líza a vánoční hvězda |

80 %
76 %

Knihy Petra Horacka se mi vzdy libily. Zdalo se mi ale zbytecne je mit doma, ze z nich deti brzy vyrostou.
Zmenila jsem nazor, kdyz knihu hezky zvladl prvnacek :) Libily se mu obrazky, dej a hlavne to, ze knihu precetl najednou :)