Neznič nás přehled
Laura Kneidl
Nedotýkej se mě série
< 4. díl
Neznič nás je poutavý román, který zkoumá hloubku lidských emocí a složitost mezilidských vztahů. Autorka Laura Kneidl nás zavádí do světa, kde láska, zrada a bolest tvoří neoddělitelnou součást života. Příběh sleduje hlavní hrdiny, Gavina a April, kteří se snaží najít cestu zpět jeden k druhému navzdory bolestivé minulosti. Gavin, mladý muž s temnou minulostí, a April, žena, která se snaží vyrovnat se ztrátou a zradou, se po letech znovu setkávají. Jejich setkání rozvíří staré city a otevírá nové rány, ale také poskytuje šanci na uzdravení a nový začátek. Gavin a April se ocitají na křižovatce životů, na níž musí čelit svým strachům a naučit se věřit nejen jeden druhému, ale i sami sobě. Gavin bojuje s vlastními démony, zatímco April se snaží najít sílu odpustit a znovu milovat. Jejich vztah je zkouškou odvahy a vytrvalosti, která odhaluje pravdu o nich samých i o tom, co je opravdu důležité. Držíte v rukou knihu plnou emocí a napětí. Autorka brilantně vykresluje psychologii postav, jejich vnitřní konflikty a cestu za sebepoznáním. Je to příběh o překonání minulosti, nalezení naděje a především o síle lásky, která dokáže uzdravit i ty nejhlubší rány.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2025 , RedOriginální název:
Zerbrich uns. Nicht.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neznič nás. Přihlašte se a napište ho.

Další osudy April a Gavina, který měl tedy na mladého člověka opravdu hodně naloženo. Hodně vnitřních pocitů a rozporů v April a nepřekvapivě americký konec.
Bezcitně, Krev křišťálového květu a další knižní novinky (9. týden)
22.02.2025
Kniha Neznič nás v seznamech
v Mé knihovně | 110x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
německá literatura rodinné vztahy alkoholismus člověk a pes psychické problémy sociální problémy spolubydlící vysoká škola, univerzitaAutorovy další knížky
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
Tohle čtení není tak úplně pro slabé povahy, když jsem si představovala co Gavin vidí svýma očima, tak to rozhodně nebyl pěkný pohled.
Za mě asi nejpovedenější díl.
Celou sérii hodnotím velmi pozitivně a doporučuji přečíst.