Nedokončený příběh přehled
Osmadvacetiletá Georgia Stantonová se po těžkém rozvodu vrací domů do Colorada, aby převzala dědictví po své prababičce, legendární autorce romantických příběhů. Ocitá se tváří v tvář Noahu Harrisonovi, mladému úspěšnému spisovateli, který má dokončit jediný prababiččin nedopsaný rukopis, příběh její životní lásky s Jamesonem Stantonem, pilotem z druhé světové války. Přestože Noah je velmi přitažlivý a vzájemná chemie mezi ním a Georgiou je od první chvíle nepřehlédnutelná, zatrpklá Georgia mu nedůvěřuje a není si jistá, zda závěrečnou část babiččiny knihy dokáže napsat pravdivě a bez vlastních ambic. Jenže o překvapení v těchhle dvou osudových příbězích mnoha konců není nouze… Kniha Nedokončený příběh umně proplétá dvě časové linie, zkoumá rizika, která podstupujeme kvůli lásce, jizvy příliš hluboké na to, aby se zahojily, a konce, které nedokážeme předvídat.... celý text
Originální název: The Things We Leave Unfinished, 2021
Co říkají o knize uživatelé?
Mnoho čtenářů vyzdvihuje emocionální hloubku příběhu. Kniha kombinuje dvě časové linie, což zvyšuje její atraktivitu. Někteří čtenáři se cítili silně spojeni s postavami a prožili intenzivní chvíle. Jiní však zmínili, že některé části byly pomalejší a méně poutavé. Celkově však většina hodnotí knihu jako dojemnou a nezapomenutelnou. Více v komentářích.
Komu by se kniha Nedokončený příběh mohla líbit?
- Čtenáři hledající silné emocionální příběhy
- Milovníci romantiky a historických románů
- Fanoušci autorčiných předchozích děl
- Ti, kdo ocení příběhy s překvapivými zvraty
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nedokončený příběh. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 85 komentářůSouvisející novinky - Nedokončený příběh (2)
Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)
25.08.2024
Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)
10.09.2023
„Možná to nejlaskavější, co bych mohla pro své postavy udělat, by bylo nechat jejich příběhy nedokončené. Nechat jim jejich možnosti, jejich potenciál, i když existují jen v mojí mysli.“
„Když příběh skončí – ať už jakkoli –, ty možnosti jsou pryč. Je tu to, co je, nebo tu bylo, co bylo“
Kniha Nedokončený příběh v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |
| v Přečtených | 352x |
| ve Čtenářské výzvě | 54x |
| v Doporučených | 27x |
| v Mé knihovně | 220x |
| v Chystám se číst | 366x |
| v Chci si koupit | 104x |
| v dalších seznamech | 10x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Rebecca Yarros také napsal(a)
| 2024 | Čtvrté křídlo |
| 2024 | Železný plamen |
| 2025 | Onyxová bouře |
| 2024 | Všemi smysly |
| 2024 | Vzhlédnout k nebi |

87 %

Hodně podobné všem ostatním knihám, které jsem četla a byly tam dvě časové roviny spojené druhou světovou válkou. Nečetlo se to špatně, ale není to ani nic, co by vyniklo a vybočilo z řady. Pro mě ideální na jedno přečtení.