Návrat do Kavárny na konci světa: Inspirativní cesta k poznání sebe sama přehled

John P. Strelecky

Každý z nás někdy zatouží na chvíli zastavit, nadechnout se a zjistit, jestli směr, kterým jdeme, je opravdu ten náš. Po mnoha letech se John znovu ocitá v tajuplné Kavárně na konci světa – místě, které mu kdysi změnilo život. V atmosféře havajské přírody a nečekaných setkání znovu hledá odpovědi na otázky, které formují smysl našeho bytí. Jak najít vlastní hřiště? Co je skutečná svoboda? A proč jsme vlastně tady? Kniha navazuje na kultovní titul Kavárna na konci světa a nabízí další inspirativní rozhovory, myšlenky a AHA momenty, které vás přimějí zpomalit a zamyslet se nad tím, kam ve svém životě směřujete.... celý text

Vydáno: 2024 , Kazda
Originální název: Return to The Cafe on the Edge of the World, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrat do Kavárny na konci světa: Inspirativní cesta k poznání sebe sama. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Magrata15
22.07.2025

Druhý díl se mi líbil víc, než první. Bylo tam více děje a milé byly postavy malých holčiček, takové bezprostřední.
Myšlenky na mě zapůsobily, určitě jsem si z knihy něco vzala pro sebe. Ovšem půl roku pracovat a půl roku cestovat, v našich podmínkách trošku nereálné. Takže si to každý musí přizpůsobit a přepočítat pro sebe a své možnosti.

všech 6 komentářů

Související novinky - Návrat do Kavárny na konci světa: Inspirativní cesta k poznání sebe sama (0)

Kniha Návrat do Kavárny na konci světa: Inspirativní cesta k poznání sebe sama v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně35x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

John P. Strelecky také napsal(a)

John P. Strelecky
americká, 1969
2023  71%Kavárna na konci světa: Příběh o smyslu života
2006  65%Kavárna u tří otázek
2012  74%Velká životní pětka
2024  73%Návrat do Kavárny na konci světa: Inspirativní cesta k poznání sebe sama
2021  57%Znovu v Kaviarni na konci sveta