Naslouchač přehled
Petra Stehlíková
Naslouchač série
1. díl >
Příběh dívky s nadáním naslouchat...
Literatura česká Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2019 , HostInterpreti: Jitka Ježková
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naslouchač. Přihlašte se a napište ho.
Nikdy bych nevěřila, že budu číst fantasy. Nikdy bych o sobě neřekla, že budu číst české fantasy. Ale jak už to tak v životě chodí, tak jsem k tomu samozřejmě přišla a ještě jsem tomu přišla i na chuť:)
Chytlo mě od začátku a postavy z knížky si mě taktéž získaly a už jsem utíkala pro další díl. A manžela bavila taky hodně :)
Normálně mě česká literatura míjí, ale na doporučení kamarádky jsem na tohle koukla a... no nešlo se odtrhnout, je to velká jízda. Má to spád, je to napínavé jak kšandy. Co kapitola to cliffhanger a prostě musíte číst dál.
Nebála bych se říct, že kdyby tohle objevili američtí producenti, mohl by to být skvělý seriál - představovala bych si to jako něco mezi Hrou o trůny a Dunou (a možná trochu i Černobylem :-)).
Velmi doporučuju, je to skvost!
50 nejčtenějších knih roku 2021
27.12.2021
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin
02.09.2021
Petra Stehlíková: Konec jsem měla vymyšlený jako první
27.06.2021
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Naslouchač v seznamech
v Přečtených | 6 099x |
ve Čtenářské výzvě | 1 477x |
v Mé knihovně | 1 364x |
v Chystám se číst | 2 327x |
antiutopie, dystopie, kakotopie magie otroctví česká fantasy pro dospívající mládež (young adult) fantasy Djatlovova expedice temné vzpomínkyAutorovy další knížky
2016 | Naslouchač |
2017 | Faja |
2021 | Nasterea |
2012 | Zrozena z popela |
2017 | Sněhurka jablka nebaští |
Skvělý příběh, krásně sepsáno, dechberoucí spád a vynikající postavy. Ta kniha se prostě čte sama! Tolik fantazie a přitom se v ní autorka s příběhem neutápí. Výborné! Jen mě mrzel hodně otevřený konec, byť se těším na další pokračování.