Najděte mě přehled
Psychopat Ariel Castro unesl, věznil, týral a znásilňoval Michelle přes deset let. Jako další unesl Amandu a pak čtrnáctiletou Ginu. Dívky zažívají nepředstavitelná muka. Když mu Amanda porodí dítě, věznitel ji prohlásí za manželku a poněkud poleví v ostražitosti. Jednou je zapomene připoutat, a tak se zuboženým dívkám podaří pekelné vězení opustit.... celý text
Originální název: Finding me, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Najděte mě. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 79 komentářůSouvisející novinky - Najděte mě (0)
Kniha Najděte mě v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v dalších seznamech | 4x |

69 %
87 %
Tak to byl masakr.
Před lety jsem viděla poprvé film (od té doby jsem ho neviděla) a rovnou jsem zakoupila knihu. No ale než se na ní dostalo, utekla spousta času.. a právě proto vedu TBR krabičku, kde každý měsíc dvě knihy vylosuju. A tak jsem tu.
Tohle bylo brutální čtení a nejednou se mi obrátil žaludek. Naštěstí se Michelle úplně nevyžívala v popisu znásil***acích scén, ani v těch, při kterých jí nechával potratit.. ale panebože! Taková zvěrstva páchaná na ženách, vůbec prostě na někom. To bylo strašné. Popis konečné scény, jak byla Michelle s Ginou tak zmanipulované a tak se bály odejít, že nevyšly naproti ani Policii, to mě dostalo. Nevím, jak bych po tom všem dokázala žít obyčejný život.. statečné ženy.
A Ariel? Že ten ***** nevydržel ani měsíc v base a snášet pouhou třetinu toho, co snášely jeho vězněné ženy? Ubožák..