Náhradní kluk přehled
Letní příběh o prvních láskách, druhých šancích a o tom, jak se nevyplácí lhát. To je to nejhorší možné načasování! Když Gia dostane kopačky od svého přítele na parkovišti těsně před začátkem školního plesu, musí rychle něco vymyslet. Vždyť o něm svým přátelům vyprávěla už celé měsíce a tuto noc jim měla dokázat, že Bradley doopravdy existuje. A tak se rozhodne oslovit neznámého kluka a poprosí ho o laskavost – jestli by nemohl dvě hodiny předstírat, že je její přítel. A ona mezitím vymyslí, jak se dát s Bradleym zase dohromady. Akorát že po plese už nedokáže myslet na nikoho jiného než na svého náhradního kluka, kterého se ale nezeptala ani na jméno! Dokáže ho najít a vymotat se ze všech lží? A co se stane, až se do jejího života vrátí pravý Bradley?... celý text
Originální název: The Fill-In Boyfriend, 2015
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha od Kasie West zaujme čtenáře svým příběhem zasazeným do školního prostředí. Postavy jsou sympatické a čtení je velmi příjemné. I když příběh může být předvídatelný, nabízí zajímavé pohledy na problémy dospívání a vliv sociálních sítí. Autorka umí zachytit emoce a poskytnout inspiraci, což dělá její knihy oblíbené napříč generacemi. Více v komentářích.
Komu by se kniha Náhradní kluk mohla líbit?
- Fanoušci romantických příběhů
- Čtenáři hledající oddechovou literaturu
- Teenageři a mladí dospělí
- Milovníci příběhů o přátelství a dospívání
- Čtenáři, kteří ocení humor a vtip
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Náhradní kluk. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 182 komentářůSouvisející novinky - Náhradní kluk (0)
„Snažila jsem se dneska být lepším člověkem, ale svět vůbec nespolupracuje.“
Kniha Náhradní kluk v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 7x |
| v Přečtených | 1 074x |
| ve Čtenářské výzvě | 31x |
| v Doporučených | 80x |
| v Mé knihovně | 364x |
| v Chystám se číst | 288x |
| v Chci si koupit | 81x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
přátelství, kamarádství láska americká literatura romantika střední škola kamarádky sociální sítě pro dospívající mládež (young adult) předstíraný vztahKasie West také napsal(a)
| 2017 | Po tvém boku |
| 2019 | P.S. Líbíš se mi |
| 2020 | Kluk odvedle |
| 2017 | Náhradní kluk |
| 2018 | Láska a jiné úkoly |

86 %
79 %

Hned jsem se začetla jako u všech knih od Kasie West.