V tajné službě Koruny české přehled

Jan Kotouč

Špionážní příběh ze světa "Českých zemí". Sto let po zvednutí hladiny oceánů a zatopení světa. Válka mezi Česko-slovenským královstvím a carským Ruskem uvázla na mrtvém bodě. Obě strany dozbrojují, stavějí nové lodě a chystají nové ofenzivy. Česko-slovenský přístav v Drážďanech bublá překotnou aktivitou. Obrovské válečné loďstvo přitahuje nejen dělníky a námořníky, ale také sabotéry a špiony. Svou roli sehrávají i národnostní třenice mezi Čechy, Němci a ruskými přistěhovalci. Zdánlivě nesouvisející vraždy zaměstnanců loděnic přivedou Královskou rozvědku na stopu velkému spiknutí a ředitel Janda posílá do Drážďan osvědčené agenty, Pavla Grecka a jeho ženu Taťánu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V tajné službě Koruny české. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

PierReVesper
03.12.2025

První půlka knihy se celkem táhne a seznamuje nás s prostředím Drážďan. Ale jen co se do děje dostane více akce, tak příběh nabere obrátky.
Líbí se mi, že se autor drží reality a není to tak, že umírají jen ti zlí. Dále mi v této knize přišlo, že z pohledu záporáků byl děj lépe napsaný a nebyl tolik přímočarý jako u hlavních hrdinů.

všech 23 komentářů

Související novinky - V tajné službě Koruny české (0)

Kniha V tajné službě Koruny české v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně110x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi