Na smrť II. - Bez milosti přehled
Jozef Karika
Mrazivý príbeh o zrade, pomste a vykúpení. Dvaja bývalí kamaráti sa nečakane stretnú uprostred hrôz nemeckého koncentračného tábora, stoja však na opačných stranách. Kým bývalý židovský gangster Viktor sa zúfalo snaží zachrániť svojich blížnych, fanatický esesák Karl zodpovedá za ich vyhladenie. Kto prežije a kto kráča na istú smrť?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na smrť II. - Bez milosti. Přihlašte se a napište ho.
Původně jsem ani druhý díl číst nechtěla, protože kniha na mě působila moc brutálně.
Druhý díl se mi ze začátku líbil více, aspoň ta část Viktora, jenomže pak se stalo, co se stalo a bylo peklo číst Karla i Viktora.
Část v koncentráku byla brutální a četla se mi velice špatně. Něco jsem musela i přeskočit.
Konec jsem nějak odtušila tři kapitoly před koncem a jsem přesvědčená, že to jinak skončit nemohlo.
/Prečítal som veľa hororov,no táto kniha predčila aj tie najväčšie ,,krváky,,a pritom sa tito zverstvá stali v koncentračných táboroch...príbeh dvoch bývalých najväčších kamarátov z detstva speje do neodvratneho stretnutia na život a na smrť,vyjde z toho ,,víťazne,,fanatický esesák Karl,alebo bývalý židovský gangster Viktor ktorý chce zachrániť svojich blizkych?
Kniha Na smrť II. - Bez milosti v seznamech
v Mé knihovně | 101x |
Brutalita druhého dílu je ještě větší než v jedničce, ačkoliv to tak zpočátku nevypadá. Nemohl jsem se od čtení odtrhnout, nejhorší byly scény s Andělem smrti a dětmi z jeho výzkumné stanice.
Pokud bych měl hodnotit celkovou úroveň díla, tak postavit koncept mýdlové opery do prostředí vyhlazovacího tábora, to byl od autora příšerný nápad, to fakt není pro citlivé povahy!