Arabské noci (a dny) přehled
Mýty (Bill Willingham) série
Začíná nový konflikt mezi Mýty a Protivníkem – a to útokem na svět arabských Mýtů. Což vede nejen k neobvyklé diplomatické misi, ale i k nebezpečnému střetu kultur.
Originální název: Fables: Arabian Nights (and Days), 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Arabské noci (a dny). Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 21 komentářůSouvisející novinky - Arabské noci (a dny) (0)
Kniha Arabské noci (a dny) v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 196x |
| ve Čtenářské výzvě | 2x |
| v Doporučených | 8x |
| v Mé knihovně | 71x |
| v Chystám se číst | 14x |
| v Chci si koupit | 12x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Bill Willingham také napsal(a)
| 2008 | Legendy v exilu |
| 2009 | Farma zvířat |
| 2013 | Pochod dřevěných vojáčků |
| 2013 | Láska jako z pohádky |
| 2014 | Domovina |

71 %
89 %

Doposud nejslabší album. Problém není ani tak v tom, že by bylo vyloženě špatné, jako spíše že je zhola zbytečné. Příchod arabských pohádek a legend sliboval mnohé, nakonec z toho však (zatím) není ale lautr nic. Svět Mýtů se tám neobohacuje ani nerozšiřuje. Dějově se také nic moc ne(u)děje. Mnohá předchozí alba sice také byla v ranku "stahování mračen před bouří", ale tady se čeká aspoň na nějaký ten mráček. Kdysi vedlejší postavy uvolněné místo po Bigbym s Sněhuly nezaplňují a štafetu nepřebírají. Finální povídková "pohádka" zkratkovitá; buď měla být roztažena na celé album a nikoli dva sešity či naopak měla veškerá omáčka být osekána a zůstat jednosešitové "jádro pudla". Každopádně jejích finálních pár stran "The Americans meets Fables" dává značný potenciál do budoucna. Tak snad příště.