Sériový vrah se směje mezi kapkami deště 1 přehled
Věčně zaneprázdněný detektiv Hisaši Sawamura vyšetřuje případ brutálně zavražděné ženy. Vrah nechal na místě činu zprávu, že se jedná o trest. Morbidních vražd s podobnými vzkazy přibývá a fantom v žabí masce je neustále o krok napřed před vyšetřovateli. Právě když se zdá, že se policii konečně podařilo rozkrýt to, co mají všechny oběti společné, si Sawamura uvědomuje děsivou skutečnost: že podle této teorie má být potrestána smrtí i jeho rodina…... celý text
Originální název: ミュージアム (Museum Vol. 1), 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sériový vrah se směje mezi kapkami deště 1. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 15 komentářůSouvisející novinky - Sériový vrah se směje mezi kapkami deště 1 (1)
Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)
27.08.2023
Kniha Sériový vrah se směje mezi kapkami deště 1 v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 98x |
| ve Čtenářské výzvě | 4x |
| v Doporučených | 1x |
| v Mé knihovně | 41x |
| v Chystám se číst | 15x |
| v Chci si koupit | 14x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Rjósuke Tomoe také napsal(a)
| 2023 | Sériový vrah se směje mezi kapkami deště 1 |
| 2023 | Sériový vrah se směje mezi kapkami deště 2 |
| 2024 | Sériový vrah se směje mezi kapkami deště 3 |

82 %
Sériový vrah se směje mezi kapkami deště 1
Metro hodnotím dohromady za všechny tři díly. Ano je to hodně podobný filmu Sedm, ale v podstatě jde jen o styl vyprávění. Jinak se zde děje něco hodně jiného a i znalost filmu mě nijak moc neovlivnila u čtení. Je to docela jízda a chvílemi dost za hranou. Jako fakt dost. Ale u Mangy to tak prostě někdy je. Další vložený příběh je slabší.