Muž z Brna přehled
Kdo by tuhle vraždu mohl vyšetřit líp než on? Popravdě? Kdokoliv! Jejich revírem je štatl, jejich tempo je rozvážné, jejich protivníky jsou všichni, kdo narušují provoz policejní služebny v Brně-Komárově. Vše změní nedobrovolná posila z Prahy. Josef Ječmínek doplní tým majora Vítámváse zahrnující bývalého fotbalistu strážmistra Píče, Loba s lehkou mozkovou dysfunkcí, Brendu Kakáčovou s nečitelným výrazem a Páju z Cejlu čili Palerma Rolexe Lakatoše. Může Pražák v Brně konečně nastolit spravedlnost? Tohle město vyžaduje hodně odvahy. A taky trpělivosti.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž z Brna. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 63 komentářůSouvisející novinky - Muž z Brna (1)
Letní slunovrat, Vládci smrti a další knižní novinky (13. týden)
23.03.2025
„"Hezké boty, vole," snažil se Lobo rychle odvést hovor. "To je kůže?" "Veganská," přikývl Josef. "Není nutný, aby kvůli mým botám umírala zvířata." Lobo se trochu nedůvěřivě zachechtal, ti cajzlové měli vždycky zvláštní smysl pro humor. Ale když pochopil, že to Josef myslel vážně, přešla ho dokonce i chuť na langoš z jeho oblíbeného stánku. On sice vegany taky úplně nemusel, ale stahovat je z kůže mu přišlo už trochu moc.“
Kniha Muž z Brna v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 23x |
| v Přečtených | 264x |
| ve Čtenářské výzvě | 51x |
| v Doporučených | 7x |
| v Mé knihovně | 85x |
| v Chystám se číst | 172x |
| v Chci si koupit | 56x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Petra Klabouchová také napsal(a)
| 2023 | U severní zdi |
| 2024 | Ignis fatuus |
| 2021 | Prameny Vltavy |
| 2020 | Anglická zahrada |
| 2019 | Podvod zlatého faraona |

90 %
79 %

Takový brněnský Landsman. Jako oddechovka super, hlavně pro lidi z okolí Brna, kteří vtípky na vztahy mezi Brňanky a Prazaky chápou.