Murtagh přehled

Murtagh
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545785/bmid_murtagh.jpg 4 320 320

Legenda pokračuje. Vráťte sa do sveta Eragona a Dračích jazdcov! Na svete už nie je bezpečné miesto pre Dračieho jazdca Murtagha a jeho draka Tŕňa. Zlý kráľ bol zvrhnutý a oni musia čeliť následkom činov, ktoré vykonali v prospech jeho hrôzovlády. Stali sa z nich nenávidení vydedenci. Po celej krajine sa navyše začínajú šíriť zvesti o praskajúcej zemi a vo vzduchu sa vznáša zápach síry. Zdá sa, že v tieňoch Alagaëzie sa skrýva čosi zlé. A tak sa začína cesta do známych i neznámych krajov, kde budú Murtagh a Tŕň nútení použiť všetky svoje zbrane a silu, aby našli a prekabátili tajomnú čarodejnicu. Čarodejnicu, ktorá je oveľa mocnejšia, než sa zdá... Majster rozprávač Christopher Paolini prináša ohromujúci epický fantasy príbeh, ktorý sa odohráva rok po udalostiach cyklu Odkaz Dračích jazdcov.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)

Murtagh, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Murtagh. Přihlašte se a napište ho.

Mikarda
dnes 3.5 z 5

Čtivé lineární vyprávění. Spíš pohádka, je rozdíl to číst jako teenager a jako dospělý. Nicméně závěrečná akce byla moc pěkná a pokračování si určitě zase přečtu.

bear_girl
14.02.2025 5 z 5

Nemůžu pochopit jak se ty dobrodružstvý mohli vejít do té knihy? I když byla tak tlustá?! Moc doporučuji!

vladka16
14.02.2025 5 z 5

Na příběh Murtagha jsem se moc těšila. Ze začátku jsem se nemohla vůbec začíst a naladit se na stejnou vlnu. Přece jen uběhlo pár let, kdy jsem na všech předešlých knížkách ujížděla. Myslím, že i pan spisovatel už se zpětně nedokázal vcítit do postav jako dřív. Ale stejně to byl pro mě příjemný návrat do Alagésie. Doufám, že to ještě není uzavřená záležitost, protože ten konec mě zase navnadil. Beru tuto knihu jako takového předskokana k dalšímu pokračování. Moc se za to přimlouvám, protože je v tom přeci nemůžeme nechat,né?

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024

Kniha Murtagh v seznamech

v Mé knihovně286x

Christopher Paolini
americká, 1983
2004  86%Eragon
2012  88%Inheritance
2006  86%Eldest
2020  76%Spát v moři hvězd. Kniha I.
2009  87%Brisingr