Mrazivá smrt
přehled
Christa se snaží vzpamatovat z traumatu, které před dvěma lety rozmetalo její spokojený život na kousky, a zdá se, že je na nejlepší cestě k uzdravení. Našla si báječného přítele a nyní vedle něj sedí v autobuse a spolu s dalšími výletníky míří hluboko do hor, kde mají strávit čtrnáct dní v luxusním hotelu. Christa navíc doufá, že ji Kiernan požádá o ruku. Zatímco autobus stoupá po úzkých horských silničkách stále výš, modrá obloha se potáhne mraky a přiblíží se bouře. Padlý kmen přes cestu je přinutí zastavit a vánice a mráz je vyžene hledat bezpečnější úkryt. Naštěstí se mohou uchýlit do nedaleké opuštěné lovecké chaty. Když se ráno s nadějí na pokračování v cestě probudí, zjistí, že jejich průvodce chybí. A jeho hlava visí nabodnutá na stromě před chatou. Z bezstarostné dovolené se stává boj o přežití. Z osmi výletníků zůstane sedm, pak šest, pak pět… zachrání se alespoň někdo? A je vrahem jeden z nich, nebo někdo úplně cizí?... celý text
Originální název: Dead of Winter, 2023
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha přitahuje pozornost čtenářů svým napínavým dějem a mrazivou atmosférou. Mnozí chválí krátké kapitoly, které udržují vysoké tempo a nutí k dalšímu čtení. Někteří čtenáři však vyjadřují zklamání z předvídatelnosti příběhu a odhalení vraha. I přes to se najdou i ti, kteří si příběh užili a doporučují ho pro jeho napětí a zvraty. Více v komentářích.
Komu by se kniha Mrazivá smrt mohla líbit?
- Fanoušci thrillerů s mrazivou atmosférou
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé zápletky
- Milovníci příběhů odehrávajících se v odlehlých místech
- Ti, kteří ocení rychlé tempo a krátké kapitoly
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazivá smrt. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 132 komentářůSouvisející novinky - Mrazivá smrt (2)
Žebříček nejprodávanějších knih (45. týden)
13.11.2024
Šílenství v nás, Mrazivá smrt a další knižní novinky (44. týden)
27.10.2024
„Statistiky jsou v tomto směru poměrně ošklivé: průměrný člověk se během svého života potká se třemi až deseti vrahy, včetně nikoli malé pravděpodobnosti, že jedním z nich bude i někdo z jeho vlastní sociální skupiny.“
Kniha Mrazivá smrt v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 10x |
| v Přečtených | 537x |
| ve Čtenářské výzvě | 83x |
| v Doporučených | 22x |
| v Mé knihovně | 238x |
| v Chystám se číst | 192x |
| v Chci si koupit | 76x |
| v dalších seznamech | 12x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
boj o přežití napětí hory a pohoří zima kriminální thrillery thrillery pro ženy sněhová bouře opuštěná místaDarcy Coates také napsal(a)
| 2019 | Duch domu Ashburnů |
| 2021 | Kořist |
| 2019 | Tajemství sídla Craven Manor |
| 2020 | Přízraky domu Carrowů |
| 2021 | Hlasy v bouři |

79 %
91 %
57 %

Velmi čtivé, když pominu trochu té překombinovanosti na závěr, tak se mi kniha velmi líbila a přečetla jsem jí na dva zátahy. Autorka vytváří pěknou, mrazivou atmosféru co byla radost v teplé posteli číst. Žádné zbytečné vyprávění okolo, kniha měla hned spád. Pohodový thriller na víkend.