Motýlí křik přehled
Jan Tománek
Dobře – tak vy chcete znát pravdu o tom, jak funguje svět? O to tady jde? Mohu vám říci svoji pravdu, pokud chcete... Nehoda uprostřed nočního města, nebo důmyslná vražda? Televizní reportér Pavel Černý se dostane do víru událostí vedoucích až do nejvyšších pater světové politiky a utajených mocenských skupin. Thriller ze současné Prahy vede až na konferenci Bilderberg, kde se za zavřenými dveřmi jedná o budoucnosti světa. Zdánlivě šílené konspirace, které jsou ale realitě blíže, než si myslíte – než si vůbec odvážíte připustit. Skutečná pravda je šokující a je jen na vás, jestli ji dokážete přijmout. Nikdo ji před vámi neskrývá – stačí se jen dívat...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motýlí křik. Přihlašte se a napište ho.

Já jsem s knihou spokojená. Mám ráda, když se poklička nadzvedne a můžeme se podívat, co se kde chystá. S myšlenkou a některými názory v knize souznim a nejsou mi cizí. Spíš takové připomenutí. Celkově se mi dej líbil, jen z toho konce jsem byla trochu v rozpacích. Moc mi tam nezapadá Jirka a pán s knírkem. Jinak byla kniha zajímavá a napínavá. Konec jsem docitala do noci, abych už věděla co dál.

Aneb jak zkombinovat politický thriller s Rychlými šípy. Zajímavé, ale úplně to nevyšlo.
Knižní novinky 24. - 30. září
24.09.2018
„Když ovládáte média, ovládáte veřejné mínění a pravdu.“
„Láska je jako motýl. Když ji držíš moc pevně, pochroumáš ji. Když ji držíš moc volně, uletí ti.“
Kniha Motýlí křik v seznamech
v Mé knihovně | 128x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Praha vraždy záhady novináři konspirace hackeři počítače konspirační teorie vztahy Alpy (Evropa)Autorovy další knížky
2019 | ![]() |
2023 | ![]() |
2022 | ![]() |
2021 | ![]() |
2018 | ![]() |
zajímavé čtení pro všechny, ať stojí na kterékoli straně barikády.