Most sebevrahů přehled
Taylor Adams
Lenina sestra, dvojče, se zabila skokem z mostu. Jenže Lena této oficiální policejní verzi nevěří a je odhodlaná udělat cokoli, aby odhalila pravdu. A tak se rozhodne setkat se s policistou, který údajně nalezl mrtvé tělo. Ovšem na jeho líčení něco nesedí. A jakmile se začnou vyjasňovat poslední hodiny života její sestry, změní se Lenino pátrání v trýznivý, neúprosný boj o vlastní život – boj, který prověří vše, co si myslela, že kdy věděla o ní, a především o sobě samé... Most sebevrahů je novým strhujícím psychologickým thrillerem talentovaného Taylora Adamse, autora akčních bestsellerů Není úniku a Na dostřel.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2022 , KalibrOriginální název:
Hairpin Bridge, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Most sebevrahů. Přihlašte se a napište ho.

Kniha Most sebevrahů od Taylora Adamse mě vtáhla hned od první kapitoly a napětí mě nepustilo až do konce. Poslouchala jsem ji jako audioknihu při stereotypních domácích pracích a díky tomu mi šla práce krásně od ruky – kolikrát jsem ani nevnímala, že uklízím.
Velké plus dávám výkonům Martina Stránského a Jitky Ježkové – oba byli naprosto skvělí! Jejich přednes byl živý, emotivní a opravdu umocnil celý zážitek. Díky nim byla atmosféra příběhu ještě napínavější a silnější.
Pravda, děj byl místy možná až trochu přeplácaný, ale i přesto hodnotím velmi pozitivně. Bavilo mě to, překvapovalo mě to a napětí fungovalo perfektně.
Skočila, nebo jí někdo pomohl?
29.11.2022
Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)
20.11.2022
Kniha Most sebevrahů v seznamech
v Mé knihovně | 154x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Dobrou knížku poznám tak, že si u každé kapitoly říkám, tohle je poslední a půjdu spát, tak ještě jednu, tohle je opravdu už poslední...
Tady se to ale nestalo. Většinu knížky jsem se nudila. Po každé kapitole jsem ji odložila a donutila se číst dál až po několika dnech. Rozjelo se to až ke konci. Ale ten celou knížku opravdu nezachránil.
Za mě slabý průměr.