Most sebevrahů přehled

Taylor Adams

Lenina sestra, dvojče, se zabila skokem z mostu. Jenže Lena této oficiální policejní verzi nevěří a je odhodlaná udělat cokoli, aby odhalila pravdu. A tak se rozhodne setkat se s policistou, který údajně nalezl mrtvé tělo. Ovšem na jeho líčení něco nesedí. A jakmile se začnou vyjasňovat poslední hodiny života její sestry, změní se Lenino pátrání v trýznivý, neúprosný boj o vlastní život – boj, který prověří vše, co si myslela, že kdy věděla o ní, a především o sobě samé... Most sebevrahů je novým strhujícím psychologickým thrillerem talentovaného Taylora Adamse, autora akčních bestsellerů Není úniku a Na dostřel.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2022 , Kalibr
Originální název: Hairpin Bridge, 2021

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha 'Most sebevrahů' vyvolává rozporuplné reakce mezi čtenáři. Někteří chválí napínavý děj a originální zpracování, jiní kritizují zmatek a nevěrohodnost. Střídání pohledů obou hlavních postav přidává na zajímavosti, ale také může být matoucí. Audiokniha s výbornými interprety zvyšuje zážitek, avšak mnozí se shodují, že příběh je místy příliš překombinovaný a zdlouhavý. Celkově se názory liší, ale většina čtenářů se shoduje, že autorův styl má své kouzlo i slabiny. Více v komentářích.

Komu by se kniha Most sebevrahů mohla líbit?

• Fanoušci thrillerů a napínavých příběhů
  • Čtenáři, kteří ocení originální vyprávění
  • Milovníci audioknih s kvalitními interprety
  • Ti, kteří mají rádi nejednoznačné postavy a zvraty

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Most sebevrahů. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

jefff
22.02.2026

Na to, že měla kniha méně jako tři sta stran mi přišla dlouhá a natahovaná. Začátek je trochu zdlouhavý, pak to nabere obrátky a pokračuje několika (předvídatelnými) twisty a akčními scénami až do finále, které je přepálené a vlastně nudné. Z Mostu sebevrahů mám silně smíšené pocity. CHvíli na čtyři a půl, chvíli na dvě hvězdy.

všech 85 komentářů

Související novinky - Most sebevrahů (2)

Skočila, nebo jí někdo pomohl?

29.11.2022

Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)

20.11.2022

Kniha Most sebevrahů v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně175x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Taylor Adams také napsal(a)

2018  76%Není úniku
2019  72%Na dostřel