Moje milá smrti přehled

Veronika Hurdová

Obálka knihy Moje milá smrti

Rok jsem sbírala odvahu. Rok jsem sbírala prožitky. Rok života po smrti mého milovaného manžela mi přinesl tolik krásných věcí, kolik jsem si nikdy nedokázala představit. Skrz svůj osobní příběh chci zprostředkovat, že smrt se dá vnímat i jinak než ztráta. Že vedle hlubokého zármutku lze zažívat i hluboké, dechberoucí štěstí. Chci vrátit smrt zpátky do našich životů, protože věřím, že díky ní může každý z nás žít mnohem naplněnější a naplňující život plný lásky, vědomé přítomnosti a pochopení sebe samých.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Veroniky Hurdové oslovuje čtenáře svým upřímným pohledem na smrt a život. Autorka se nebojí otevřít tabuizované téma a sdílí své osobní prožitky. Mnozí čtenáři oceňují její schopnost inspirovat a motivovat, i když se některé myšlenky opakují. Kniha je považována za cenný zdroj pro ty, kteří se vyrovnávají se ztrátou blízkého. Čtenáři také chválí jazyk a styl psaní, který je čtivý a přístupný. Nicméně, někteří vyjadřují rozporuplné pocity ohledně struktury a opakování myšlenek v textu. Více v komentářích.

Komu by se kniha Moje milá smrti mohla líbit?

• Osoby procházející ztrátou blízkého
  • Čtenáři hledající inspiraci a motivaci
  • Milovníci osobních příběhů a reflexí
  • Ti, kdo se zajímají o témata smrti a smíření

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje milá smrti. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

uzivatel1190
01.10.2025

Knížku jsem četla asi ve špatné době, styl zvláštní, určitě to není knížka, ke které bych se někdy vrátila, ale autorka má můj obdiv, jak vše zvládla a zvládá.

všech 76 komentářů

Související novinky - Moje milá smrti (0)

Před půl rokem Honza zemřel. A ze mě se stala 32letá vdova. S dvěma maličkými dětmi a třetím na cestě. V takové chvíli to můžete zabalit. Nebo si můžete říct, že o moc víc horších věcí už vás potkat nemůže. Že už nemáte co ztratit. Že vždycky můžete doufat v lepší zítřky. Že smrt není konec, ale že je to ta nejpřirozenější věc v životě. Že smrt má srdce otevírat, nikoli zavírat.

Jsem z hloubi duše přesvědčená o tom, že smrt do života patří. Vědomí smrti nám má ukazovat, jaký život máme žít. Smíření se se smrtí, nám má dostávat jistotu, že kráčíme po správné cestě. Bez smrti není život. Můj milý čtenáři, přeji ti, abys našel odvahu pozvat smrt k sobě domů. Přeji ti, abys ji i ty mohl pozdravit slovy: Vítej, moje milá smrti.

všech 4 citátů najdete u autora

Kniha Moje milá smrti v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně119x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi