Modlitba za mlčení přehled

Modlitba za mlčení
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250628/bmid_modlitba-za-mlceni-Rsm-250628.jpg 4 777 777

V městečku Painters Mill v Ohiu tvoří třetinu obyvatel amišové, pro něž je typický prostý a mírumilovný životní styl bez vymožeností civilizace. Oto větší šok vyvolá, když se na farmě amišské rodiny Plankových najde sedm mrtvých těl. Někdo zavraždil celou rodinu, dcery Annie a Mary byly navíc surově mučeny a pohlavně zneužity. Případ je svěřen náčelnici místní policie Kate Burkholderové...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Pray for Silence, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modlitba za mlčení. Přihlašte se a napište ho.

tittanie
05.03.2025

Kniha se čte velice lehce na to, o čem je.
Jenom mi přijde zvláštní kolik brutálních zločinů se děje na jednom místě v jedné komunitě.

Laf
15.02.2025 5 z 5

Druhý díl se mi také moc líbil. Sice to začalo drsně, ale mělo to spád a nechybělo ani řešení nelehkých situací. Plus dávám i za to, že autorka dává prostor Kate a Johnovi a jejich postupného sbližování. Navíc se to odehrává ve světě amišů, což je originální a neokoukané téma, a proto mohu knihu vřele doporučit.

Modi666
13.02.2025 4 z 5

Poutavě psané, takové zase trochu jíné, z jiného prostředí, a tak mě to bavilo.
Zvláštností ale je, že jsem odhalil pachatele dřív než policisté. Nemůžu si pomoci ale v jedné pasáži se autorka dopustila dle mne chyby, kdy vůbec nešla po indicii, kterou krátce před tím policie odhalila, jaksi na ni pozapomněla, a místo toho se věnovala úplně jiným podezřelým osobám a záležitostem.
Zkusím někdy na zimu jinou knihu z téhle série. Za tu "chybu" si dovoluji ztrestat autorku odebráním jedné hvězdičky. Snad jí to nikdo nevyzradí.

Kniha Modlitba za mlčení v seznamech

v Přečtených1 000x
v Mé knihovně364x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)