Zmluva snov přehled

Zmluva snov
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494487/bmid_zmluva-snov-A0n-494487.png 4 189 189

Príbeh o troch bratoch, vnukoch zakladateľa zábavného parku Dreamland. Keď starý otec zomrie, každému z vnukov zanechá podiel v miliardovej spoločnosti… za istých podmienok, ktoré musia splniť. Declan sa musí oženiť a splodiť dediča. Po tom, čo pred ním utečie jediná ochotná záujemkyňa, situáciu sa rozhodne zachrániť jeho asistentka Iris. Musí len prežiť tri roky manželstva, ale niekoľko stoviek miliónov by jej malo bohato vynahradiť manželstvo s chladným Declanom a oplodnenie in vitro ľahko vyrieši aj problém s dieťaťom. Stanovia si pravidlá, ktoré nesmú za žiadnych okolností prekročiť. Pred verejnosťou však musia predstierať, že sú do seba zamilovaní. Čo sa však stane, keď začnú cítiť, že ich to k sebe priťahuje čoraz viac a manželstvo na papieri začne dostávať trhliny?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Pandora

Terms and Conditions, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zmluva snov. Přihlašte se a napište ho.

MoniMonika
02.09.2024 5 z 5

Láska na oko mě naprosto pohltila od prvních stránek. Příběh Declana a Iris nabízí skvěle vyváženou kombinaci romantiky, humoru a napětí. I když jde o klasický motiv "manželství z rozumu," autorka Lauren Asherová ho podává svěžím a čtivým způsobem. Declanova postupná proměna z chladného byznysmena na někoho, kdo si uvědomuje, že láska není jen o podmínkách, byla fascinující. Iris mě okouzlila svou odvahou a lidskostí, a jejich slovní přestřelky byly často zábavné a dojemné zároveň.

Co mě ale opravdu nadchlo, byl postupný vývoj jejich vztahu, kdy se hranice mezi předstíráním a skutečnými city začala rozplývat. Přestože je děj místy předvídatelný, epilog mě úplně dostal a nemohla jsem si pomoct, ale chtěla jsem více. Pokud hledáte romantický příběh, který vás nejen zahřeje u srdce, ale i rozesměje, Láska na oko rozhodně stojí za přečtení.

anna7852
31.08.2024 5 z 5

První díl povedený,ale tenhle je naprosto luxusní. Jsem zvědavá jaký bude další dil s Callem :)

KerrKnock
26.08.2024 4 z 5

Druhý díl trilogie, který pojednává o druhém ze tří bratrů - tentokrát v hlavní roli protivný a drsný Declan. Jeho asistentka, která se pro něj obětuje ve všech ohledech, mu najde manželku, která si ho má vzít za účelem naplnění jeho dědictví. Manželka to ale těsně před svatbou odřekne a tak se dostává na scénu právě Iris, která se role manželky ujme za ní (jsme opět u toho, že pro něj udělá cokoliv).
Narozdíl od většiny názorů, které jsem četla, se mi více líbil první díl, ale to jen proto, že jsem si jednoduše Rowana zamilovala víc. Declan byl na mě až moc tvrdý a protivný, rozhodně bych neměla tolik trpělivosti, jako Iris. Jeho styl mluvení a to, kolikrát v knize udělá stejnou chybu - tedy že se zachová jako idiot a uvědomí si to příliš pozdě - prostě zapříčinilo to, že mi začal být v druhé polovině knihy protivný a neměla jsem na něj nervy. Neumím si představit, že bych zvládla ten nápor emocí, kterými si Iris musela projít.
Knihu jsem si užila, autorka má moc pěkný styl psaní, lehce se dostanete do příběhu a nechce se vám ho opouštět. Během celé knihy se objevilo pár poměrně peprných erotických scének, které ale hezky sedly a rozhodně zde nebyly na škodu. Vzájemná přitažlivost těch dvou rozhodně byla očividná a celý příběh to tak příjemně vzpružilo.
Příjemný, hezký příběh, moc doporučuji! U prvního jsem se zasmála víc, u tohoto mi naopak bylo kolikrát smutno. Těším se, čím mě autorka překvapí u třetího dílu.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)

02.06.2024

Kniha Zmluva snov v seznamech