Našeptávačova hra přehled

Donato Carrisi

Mila Vasquez série

< 4. díl

Jednoho dne obdrží policie telefonát od vyděšené ženy. Z odlehlého statku za městem matka dvou dětí hlásí, že někdo vnikl na jejich pozemek, a dovolává se pomoci. Kvůli silné bouři a průtrži mračen se hlídka na místo dostaví až po mnoha hodinách – když už je příliš pozdě. Na statku mohou strážníci konstatovat jediné: odehrálo se tu odporné krveprolití, ale těla nejsou k nalezení. Žena, která by tento (zdánlivě?) neřešitelný případ mohla rozlousknout, už ovšem od policie odešla a uchýlila se se svojí dcerou Alicí do ústraní, do domu u jezera. Jenže když policie po anonymním telefonátu podezřelého zadrží, Mila Vasquezová zjistí, že se jí případ osobně týká. Jelikož už nemůže myslet jen sama na sebe a musí brát v potaz i bezpečí své dcery, rozhodne se v sobě – tentokrát už ale opravdu naposledy! – znovu probudit instinkt lovkyně stínů a opět sestoupit do jí tak známé temnoty.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2022 , Vendeta
Originální název: Il gioco del suggeritore, 2018

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři mají smíšené pocity ohledně této knihy. Někteří se ztrácejí v komplikovaném ději a otevřených koncích. Jiní oceňují napětí a psychologické prvky příběhu. Autor dokáže překvapit a vyvolat zamyšlení nad současnými tématy, jako je vliv internetu na naše životy. Mnozí se těší na pokračování a doufají v lepší rozuzlení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Našeptávačova hra mohla líbit?

• Fanoušci psychologických thrillerů
  • Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
  • Milovníci složitých zápletek
  • Ti, kdo se zajímají o vliv technologií na společnost

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Našeptávačova hra. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

čef
11.01.2026

Autorovi již nestačí tento náš reálný svět a tak musel zabrousit i do toho virtuálního, plného zla a násilí. Dějových kotrmelců je tedy opět habaděj, nevěrohodných postav také. Hrdinka pátrá hlavně po své unesené dceři, ale také po tom, kdo to všechno našeptává. Neobejde se to ovšem bez různých omylů možná proto, aby se čtenář mohl hlouběji zamyslet nad hrůzami tohoto světa a zejména nad internetovským vměšováním do soukromí. Není to sice špičkový thriller, ale přečíst, a vzít si z toho nějaké to moudro, jistě lze.

všech 60 komentářů

Související novinky - Našeptávačova hra (1)

Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)

23.10.2022

Kniha Našeptávačova hra v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně313x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Donato Carrisi také napsal(a)

Donato Carrisi
italská, 1973