Muž z labyrintu přehled
Mila Vasquez série
Na nemocničním lůžku leží osmadvacetiletá Samantha Andrettiová, která byla od svých třinácti let nezvěstná. Prapodivné okolnosti jejího nalezení se snaží rozklíčovat profilovač Green. Všichni doufají, že dokáže v Samanthině popletené mysli nalézt indicie, které by policii dovedly k jejímu vězniteli, muži z labyrintu. Záhadu spojenou se Samanthiným zmizením se snaží rozluštit i soukromý detektiv Bruno Genko. Jeho vůle dopátrat se pravdy je poháněna dvěma skutečnostmi. Zaprvé se jedná o případ, který se mu nepodařilo vyřešit před patnácti lety a který celou tu dobu trápil jeho svědomí, zadruhé ví, že to bude poslední úkol v jeho kariéře. Lékaři se o jeho nemocném srdci vyjádřili dost jasně a on už v podstatě žije „na dluh“. Celou situaci komplikuje fakt, že město zasáhla nevídaná vlna veder, která všechny donutila převrátit svůj denní režim naruby.... celý text
Originální název: L'uomo del labirinto, 2017
Co říkají o knize uživatelé?
Čtenáři jsou nadšeni z posledního dílu série, který přináší napínavý a překvapivý příběh. Mnozí z nich oceňují autorovu schopnost udržet napětí až do poslední stránky. Zvraty a nečekané odhalení jsou pro čtenáře fascinující. Někteří však vyjadřují zmatek a kritiku ohledně složitosti děje a postav. Celkově však většina hodnotí knihu velmi pozitivně a doporučuje ji dalším čtenářům. Více v komentářích.
Komu by se kniha Muž z labyrintu mohla líbit?
- Fanoušci psychologických thrillerů
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
- Milovníci zvratů a tajemství
- Ti, kdo ocení propracované postavy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž z labyrintu. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 84 komentářůSouvisející novinky - Muž z labyrintu (1)
Knižní novinky (43. týden)
25.10.2021
Kniha Muž z labyrintu v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |
| v Přečtených | 541x |
| ve Čtenářské výzvě | 44x |
| v Doporučených | 29x |
| v Mé knihovně | 387x |
| v Chystám se číst | 190x |
| v Chci si koupit | 62x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
italská literatura Itálie bludiště, labyrint pátrání v minulosti zmizení lidí kriminální thrillery návraty domůDonato Carrisi také napsal(a)
| 2019 | Našeptávač |
| 2020 | Hypotéza zla |
| 2021 | Muž z labyrintu |
| 2022 | Našeptávačova hra |
| 2023 | Dům hlasů |

84 %
71 %

Ja tomu nejak nemuzu prijit na chut. Tahle kniha lepsi, ale ten konec fakt jako divne cele. Nastesti byla kratsi, ale proste ten konec se mi nelibil. Dam jeste posledni dil serie ale uz nic od tohto autora cist nebudu.