Svět v bouři přehled
Města (Kristýna Sněgoňová) série
< 3. díl
Po mnoha letech nevědomosti a strádání se dal svět konečně do pohybu. Lidé schází na zem, mezi ty, které kdysi opustili, a stvůry z cizí planety. Aby se Země znovu stala bezpečným domovem, je třeba odhalit všechna tajemství zrůd i lidstva, které ta svá v době chaosu pečlivě ukrylo. Plán na záchranu světa existuje, cesta však nebude snadná a ti, kdo se po ní vydají, budou za každý krok platit krví. Třetí díl postapokalyptické série Města Kristýny Sněgoňové odhalí další střípky světa, který učaroval tisícům čtenářů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svět v bouři. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 69 komentářůSouvisející novinky - Svět v bouři (1)
Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)
23.10.2022
„Mimozemští tvorové nebyli zrůdami o nic víc než jakákoliv pozemská šelma a to označení jen prohlubovalo hrůzu z nich.“
„Škoda, že člověk pozná, že zažívá tu nejlepší část života, až když končí.“
všech 3 citátů najdete u autoraKniha Svět v bouři v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |
| v Přečtených | 345x |
| ve Čtenářské výzvě | 25x |
| v Doporučených | 13x |
| v Mé knihovně | 162x |
| v Chystám se číst | 68x |
| v Chci si koupit | 29x |
| v dalších seznamech | 9x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Island boj o přežití Řím mimozemšťané české sci-fi vojenské mise postapokalyptická sci-fiKristýna Sněgoňová také napsal(a)
| 2020 | Město v oblacích |
| 2018 | Krev pro rusalku |
| 2020 | Amanda |
| 2021 | Šprti & frajeři |
| 2021 | Země v troskách |

77 %
89 %

První díl byl na čtyři hvězdy. Druhej díl už na tři. No a ten třetí už jen na dvě a s odřenýma ušima. A to ještě lituji, že jsem prvnímu dílu nedal o něco víc. Ten byl fakt dobrej. Ale v dalších dílech se potenciál hodně rozpustil. Třetí díl mi celou dobu přišel, že je napsán, jen aby se neřeklo a jsou to vlastně dvě povídky k sobě přiložený. S tím, že ta druhá a tedy vyvrcholení série je jednoznačně to nejslabší z celé série. Škoda.