Méně mít, více žít - Najděte si vlastní cestu k minimalismu přehled
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě. Díky inspirativním příběhům lidí z reálného života najdete motivaci ke změně i vy. Autorka se v knize věnuje různým oblastem, kde můžete udělat změnu, někdy i nepatrnou.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Méně mít, více žít - Najděte si vlastní cestu k minimalismu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 30 komentářůSouvisející novinky - Méně mít, více žít - Najděte si vlastní cestu k minimalismu (2)
Knižní novinky (47. týden)
17.11.2019
Knižní novinky (46. týden)
10.11.2019
Kniha Méně mít, více žít - Najděte si vlastní cestu k minimalismu v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 10x |
| v Přečtených | 125x |
| ve Čtenářské výzvě | 18x |
| v Doporučených | 5x |
| v Mé knihovně | 51x |
| v Chystám se číst | 112x |
| v Chci si koupit | 38x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
minimalismusKlára Haunerová také napsal(a)
| 2019 | Méně mít, více žít - Najděte si vlastní cestu k minimalismu |
| 2019 | Fashion management |
| 2022 | Teorie klavíru |

89 %
70 %
Méně mít, více žít - Najděte si vlastní cestu k minimalismu

Bohužel jsem tuto knihu přečetla po přečtení knihy od Marie Kondo i Joshua Beckera. Z toho důvodu pro mě první polovina knihy (2*), která z velké části odkazuje na tyto 2 knihy, nepřinesla příliš nových informací. Kniha od Joshua Beckera mi sedla více i přes náboženské pasáže (které nebyly přehnané).
Druhá polovina knihy (4*) už je přínosnější. Autorka prezentuje své zkušenosti i odposlechnuté/přečtené od jiných osob. Jedná se o inspirativní část s příběhy minimalistů.