Odhalení přehled

Jeremy Barlow

Mass Effect - komiks série

0. díl

Pokračování jedné z nejúspěšnějších herních sérií! Mladý turianský voják se vydává na tajnou misi – má infiltrovat tajemné spolčení Andromeda a unést vědce, který udělal objev s možnými ničivými důsledky! Další dobrodružství přímo z pera tvůrců herního Mass Effectu!

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: 2018 , Crew
Originální název: Mass Effect: Discovery, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odhalení. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Radesan
02.11.2023

Nejsem zrovna komiksový typ, ale Mass Effect jsem si nemohl nechat ujít, jedná se přece o mé oblíbené universum. Komiks jako takový přibližuje další události před Andromedou (ano, patřím mezi skupinu lidí, kteří mají Andromedu rádi), ale dělá to takovým plochým způsobem. Víceméně zde najdete pár postav, které budete znát ze hry, ale oproti jiným komiksům (které jsou jen v anglické verzi) je to průměr. Komiks, který například popsal život Garruse na Omeze je něco, co Odhalení nedotáhne.

Pro milovníky Mass Effectu dobrý doplněk, pro lidi co mají rádi i Andromedu... Mrkněte na to, má to jen 4 díly, nezabere Vám to moc času a doplníte informace před příběhem hry samotné. V porovnání s konkurencí v podobě knih a jiných komiksů je to zlatý střed.

všech 12 komentářů

Související novinky - Odhalení (0)

Kniha Odhalení v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně26x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Jeremy Barlow také napsal(a)

2019  83%Star Wars - Darth Maul - Syn Dathomiru
2018  63%Odhalení