Odhalení přehled
Mass Effect - komiks série
0. díl
Pokračování jedné z nejúspěšnějších herních sérií! Mladý turianský voják se vydává na tajnou misi – má infiltrovat tajemné spolčení Andromeda a unést vědce, který udělal objev s možnými ničivými důsledky! Další dobrodružství přímo z pera tvůrců herního Mass Effectu!
Originální název: Mass Effect: Discovery, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odhalení. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 12 komentářůSouvisející novinky - Odhalení (0)
Kniha Odhalení v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 44x |
| ve Čtenářské výzvě | 1x |
| v Doporučených | 1x |
| v Mé knihovně | 26x |
| v Chystám se číst | 5x |
| v Chci si koupit | 1x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Jeremy Barlow také napsal(a)
| 2019 | Star Wars - Darth Maul - Syn Dathomiru |
| 2018 | Odhalení |
| 2014 | Mass Effect: Foundation, Volume 3 |
| 2018 | Mass Effect: Discovery TPB |

93 %

Odhalení
Nejsem zrovna komiksový typ, ale Mass Effect jsem si nemohl nechat ujít, jedná se přece o mé oblíbené universum. Komiks jako takový přibližuje další události před Andromedou (ano, patřím mezi skupinu lidí, kteří mají Andromedu rádi), ale dělá to takovým plochým způsobem. Víceméně zde najdete pár postav, které budete znát ze hry, ale oproti jiným komiksům (které jsou jen v anglické verzi) je to průměr. Komiks, který například popsal život Garruse na Omeze je něco, co Odhalení nedotáhne.
Pro milovníky Mass Effectu dobrý doplněk, pro lidi co mají rádi i Andromedu... Mrkněte na to, má to jen 4 díly, nezabere Vám to moc času a doplníte informace před příběhem hry samotné. V porovnání s konkurencí v podobě knih a jiných komiksů je to zlatý střed.