Noc přehled
Martin Servaz série
Čtvrté pokračování bestsellerové série s kriminalistou Martinem Servazem. Během vyšetřování vraždy na ropné plošině narazí norská inspektorka Kirsten Nigaardová na sérii fotografií. O pár dní později sedí v toulouské kanceláři kriminalisty Martina Servaze, který si snímky se zájmem prohlíží. Je na nich on sám zachycený objektivem nepolapitelného sériového vraha Juliana Hirtmanna. To ale není vše. Na dalším snímku je malé dítě, Gustav. Pro Kirsten a Martina začíná děsivá výprava s ještě děsivějším nepřítelem na jejím konci.... celý text
Originální název: Nuit, 2017
Co říkají o knize uživatelé?
Nový díl s Martinem Servazem přináší napínavý příběh, kde se setkává s nemesis. Čtenáři se dočkají posunu v ději, avšak některé prvky mohou působit překombinovaně. Zatímco někteří čtenáři oceňují autorovu schopnost udržet napětí, jiní kritizují nereálnost zápletky. Audiokniha s Jiřím Žákem má své kouzlo, ale výslovnost některých slov vyvolává rozpaky. Celkově kniha vyvolává smíšené pocity, přičemž hodnocení se pohybuje od průměrných po výborné. Více v komentářích.
Komu by se kniha Noc mohla líbit?
- Fanoušci detektivních thrillerů
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
- Milovníci audioknih
- Čtenáři, co ocení složité zápletky
- Fandové série s Martinem Servazem
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noc. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 366 komentářůSouvisející novinky - Noc (5)
Splétač větrů, Stíny zlatých srdcí a další knižní novinky (21. týden)
18.05.2025
10 nejprodávanějších eknih (březen)
05.04.2018
10 právě čtených knih podle uživatelů (březen)
15.03.2018
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Noc v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 13x |
| v dalších seznamech | 17x |

85 %
60 %

4. díl série.
Opět napínavé a čtivé, ale na rozdíl od předchozích dílů, mi tu chyběla klasická detektivka. Martin byl až moc vtažen do osobní roviny a místy jeho chování postrádalo logiku. Ale série pokračuje a uvidím, co bude dál.