V oblacích přehled
Maple Hills série
< 3. díl
Chronický prokrastinátor Henry Turner vždycky věděl, že třeťák na univerzitě nebude procházka růžovým sadem. A bylo mu to jasné ještě dřív, než přijal post kapitána maplehillských Titánů. Jenže to ještě netušil, že se bude muset taky vypořádat s děsně těžkým předmětem, navíc vedeným učitelem, který je jeho největší noční můrou. Ale pak se náhodou připlete do knižního klubu Halle Jacobsové a svitne mu naděje. Tihle dva se spolu domluví na vzájemné výpomoci. Ona ho doučí, co je potřeba, on jí pomůže s tvůrčím blokem. Halle totiž mimo jiné píše román… a ne jen tak ledajaký. Halle a Henry by se měli držet pravidel, která si stanovili. Ovšem odolat všemu tomu jiskření mezi nimi bude opravdu těžké.... celý text
Štítky knihy:
sex láska romantika vztahy lední hokej poruchy pozornosti, ADD, ADHD sportovní prostředí hokejisté romance vysokoškoláci + 5 dalších Vydáno: 2025 , Ikar (CZ)Originální název: Daydream, 2024
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha přináší rozmanité názory na příběh, který se zaměřuje na vztah mezi Henrym a Halle. Někteří čtenáři oceňují pomalé budování jejich přátelství, které se postupně mění v romantiku. Jiní však kritizují zdlouhavost a nedostatek akce, což může čtení ztížit. I přes tyto výtky se mnozí shodují, že postavy jsou sympatické a příběh má své kouzlo. Celkově se jedná o oddechové čtení, které má své silné i slabé stránky. Více v komentářích.
Komu by se kniha V oblacích mohla líbit?
- Čtenáři hledající oddechovou romantiku
- Fanoušci příběhů o přátelství a lásce
- Milovníci knih s psychologickými prvky
- Čtenáři, kteří ocení pomalejší tempo vyprávění
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V oblacích. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 41 komentářůSouvisející novinky - V oblacích (1)
Žebříček nejprodávanějších knih (19. týden)
21.05.2025
„Jako malého mě učili,že je cennější být člověkem,který někomu pomáhá dosáhnout jeho cíle,než být tím,kdo ho dosáhne za něj.“
„Panenství je sociální konstrukt... Je dobře, že jsem tě nenechal odejít s Masonem. Bylo by to nejhorších pětačtyřicet vteřin tvého života. (Henry)“
všech 4 citátů najdete u autoraKniha V oblacích v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 7x |
| v Přečtených | 314x |
| ve Čtenářské výzvě | 38x |
| v Doporučených | 7x |
| v Mé knihovně | 252x |
| v Chystám se číst | 189x |
| v Chci si koupit | 45x |
| v dalších seznamech | 9x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

80 %
78 %

Třetí díl ze série Maple Hills byl nejslabší. Chyběla tomu taková ta správná dynamika. Příběhově to bylo hezké, hlavním postavám jsem fandila, ale chvílemi to bylo trochu nudnější, než předešlé díly, proto jednu hvězdu ubírám. Každopádně to byl také moc hezký romantický příběh dvou lidí, do kterých by to člověk ani neřekl.