Pán loutek přehled

Obálka knihy Pán loutek
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/553770/bmid_pan-loutek.jpg 4.5 129 129

Major Crimes série

< 3. díl

Nový hrůzný krimithriller od autorky bestsellerů Kopírák a Číslo 20. Sleduje vás na každém kroku. Ovládá vás. A donutí vás zaplatit nejvyšší cenu… Všichni to už někdy zažili. Plíživý pocit, že na vás někdo zezadu upírá pohled. Slabou ozvěnu kroků někoho, kdo vás pronásleduje. Tohle ale není jen nepříjemná představa. Tady jste se ocitli na mušce šílence, který si pečlivě vybírá své oběti. A který už vás nepustí. Myslíte si, že máte svůj život ve svých rukou? Přemýšlejte znovu. Protože on už si pro vás jde a nenechá toho, dokud nevydechnete naposledy...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název: The Puppet Master, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán loutek. Přihlašte se a napište ho.

Šárka88
12.07.2025 4 z 5

Čekala jsem napínavější děj, opravdu první čtvrtka knížka prakticky o ničem, pak se to trochu rozjelo. Kniha jak počasí, místy napínavé, že musíte stále číst, místy nucené čtení. Celkem fajn je, že ty díly částečně na sebe navazují.

Simba
09.07.2025 audiokniha 3.5 z 5

Předchozí dvě knihy mě nadchly dějem a pohltily čtivostí. Vede rozhodně Číslo 20. Na Pána loutek jsem se taky těšila, ale nějak mě nedostal. Spíš jsem byla pohlcena smyčkou předvídavosti a ohranosti, jak to u těchto sérií někdy přijde. Řekla bych, že člověk nemusí znát předchozí dvě knihy k přečtení třetí. Zároveň v této knize je spousta času věnováno osobnímu životu vyšetřovatelů a traumat z předchozích dílů a míň se věnuje vyšetřování. Ke konci jsem postrádala napětí a závěr přijde bez jakékoliv gradace. Škoda, možná se to jen vymklo, rozhodne další díl, zda s autorkou budu pokračovat.

monikamidrla
08.07.2025 4 z 5

Děsivý příběh, když se nad tím člověk zamyslí...mohlo to být o něco kratší, ale za mě čtivé a bavilo mě to.

Související novinky - Pán loutek (7)

Žebříček nejprodávanějších knih (25. týden)

26.06.2025

Žebříček nejprodávanějších knih (24. týden)

19.06.2025

Žebříček nejprodávanějších knih (23. týden)

13.06.2025

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Pán loutek v seznamech

v Mé knihovně124x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Sam Holland také napsal(a)

2023  76%Kopírák
2024  83%Číslo 20