O knize Tajemství Kosí kavárny
Někdy je potřeba trocha kouzel, abyste našli cestu domů. Ve stínu alabamských hor leží městečko Wicklow. Právě sem se vrací Anna Kate, aby pohřbila svou milovanou babičku Zee, majitelku Kosí kavárny. Měl to být krátký výlet. Myslela si, že jen zavře kavárnu a vyřídí pozůstalost po babičce. Navzdory svému předsevzetí, že se vyhne navazování jakýchkoli vztahů a rozhodně nebude pátrat po otcově rodině, Anna Kate zjišťuje, že je k tomu svéráznému jižanskému městečku, odkud její matka před mnoha lety utekla, nevysvětlitelně přitahována. Dalším magnetem je tajemný kosí koláč, o kterém každý pořád mluví. Pravda o její minulosti pomalu vychází najevo a Anna Kate se musí rozhodnout, jestli dovolí, aby osamělá kosice konečně roztáhla pochroumaná křídla a vzlétla... Hřejivý román se špetkou magie, romantiky a rodinných tajemství odehrávající se v kouzelném prostředí jižanského maloměsta.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha nabízí kouzelný příběh s jemnou romantikou a magickými prvky. Hlavní postava, Anna Kate, se vrací do rodného městečka, aby převzala Kosí kavárnu po své babičce. Čtenáři oceňují atmosféru maloměsta a milé postavy, které se snaží pomáhat jeden druhému. Někteří však vyjadřují zklamání z předvídatelnosti děje a nedostatku hloubky. Celkově je kniha vnímána jako příjemné a hřejivé čtení, které zahřeje na duši. Více v komentářích.
Komu by se kniha Tajemství Kosí kavárny mohla líbit?
- Čtenáři hledající útulné příběhy
- Milovníci romantiky a magie
- Fanoušci příběhů z maloměstského prostředí
- Ti, kdo ocení rodinné hodnoty a přátelství
Kniha Tajemství Kosí kavárny v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 14x |
| v Přečtených | 556x |
| ve Čtenářské výzvě | 127x |
| v Doporučených | 27x |
| v Mé knihovně | 199x |
| v Chystám se číst | 323x |
| v Chci si koupit | 56x |
| v dalších seznamech | 8x |
„Přišel jsem na to, že litovat něčeho je jako mít rakovinu. Požírá vás to zevnitř, úplně stejně.“
„Žádný teenager nechce slyšet, že vypadá mnohem mladší, než je.“
všech 5 citátů najdete u autoraSouvisející novinka - Tajemství Kosí kavárny
Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)
16.06.2024
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
kavárny rodina tajemství romantika magický realismus motivační knihy Alabama ztráta blízkých maloměsto romány pro ženyHeather Webber také napsal(a)
| 2024 | Tajemství Kosí kavárny |
| 2024 | Tajemství Ořechové aleje |