Pod hladinou lží přehled

Wendy Dranfield

Madison Harperová série

Tajemství zabíjí. Šestý díl návykové detektivní série. Městečkem Lost Creek otřese brutální vražda mladého páru a jejich dvojčat. Šlo snad o vloupání, které se tragicky zvrtlo? Detektiv Madison Harperová si to nemyslí. Když totiž dorazí do zchátralého a až strašidelně prázdného domu, zjistí, že oběti nelze identifikovat a z místa činu zmizely všechny jejich osobní věci. Ani výslechy sousedů nepřinesou mnoho informací – vypadá to, že rodinka se sotva přistěhovala. Nikdo se s nimi nesetkal, nikdo nezná jejich jména. S objevem dětského trička s nápisem Tatínkova holčička pochopí Madison mrazivou skutečnost: v domě bylo další dítě. Kam ale zmizelo? Madison je odhodlaná dívenku najít, ale bolestně si uvědomuje, že s každou uplynulou vteřinou se snižuje šance, že bude nalezena živá. Přesto je připravená riskovat cokoliv, aby ji našla, dokonce i svůj vlastní život.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2025 , Kniha Zlín
Originální název: Her Lonely Bones, 2023

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři vysoce hodnotí tuto sérii, která je považována za mimořádně napínavou a čtivou. Mnozí se shodují, že autorka umí skvěle budovat atmosféru a napětí. Příběhy jsou propletené a plné zvratů, což udržuje pozornost až do poslední stránky. Postavy se vyvíjejí a jejich osobní životy přidávají na hloubce příběhu. Čtenáři se těší na další díly a doporučují sérii ostatním. Více v komentářích.

Komu by se kniha Pod hladinou lží mohla líbit?

• Fanoušci napínavých detektivních příběhů
  • Čtenáři, kteří ocení propracované postavy
  • Milovníci emocionálních a dramatických zápletek
  • Ti, kdo hledají kvalitní čtení na večer

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod hladinou lží. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Maki21
02.12.2025

(SPOILER) Kniha nebyla špatná jen jsem bohužel dostala 6. díl aniž bych věděla že to je 6. díl. Tudíž spoustu narážek na předchozí díly jsem nepochopila. Ale doplním to :). Jinak napínavé až do konce nikdy bych neřekla čeho je matka schopná vůči svým dětem.

všech 76 komentářů

Související novinky - Pod hladinou lží (3)

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2025)

01.09.2025

10 nejprodávanějších eknih (květen)

27.06.2025

Splétač větrů, Stíny zlatých srdcí a další knižní novinky (21. týden)

18.05.2025

Kniha Pod hladinou lží v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně152x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi