Pod hladinou lží přehled
Madison Harperová série
Tajemství zabíjí. Šestý díl návykové detektivní série. Městečkem Lost Creek otřese brutální vražda mladého páru a jejich dvojčat. Šlo snad o vloupání, které se tragicky zvrtlo? Detektiv Madison Harperová si to nemyslí. Když totiž dorazí do zchátralého a až strašidelně prázdného domu, zjistí, že oběti nelze identifikovat a z místa činu zmizely všechny jejich osobní věci. Ani výslechy sousedů nepřinesou mnoho informací – vypadá to, že rodinka se sotva přistěhovala. Nikdo se s nimi nesetkal, nikdo nezná jejich jména. S objevem dětského trička s nápisem Tatínkova holčička pochopí Madison mrazivou skutečnost: v domě bylo další dítě. Kam ale zmizelo? Madison je odhodlaná dívenku najít, ale bolestně si uvědomuje, že s každou uplynulou vteřinou se snižuje šance, že bude nalezena živá. Přesto je připravená riskovat cokoliv, aby ji našla, dokonce i svůj vlastní život.... celý text
Originální název: Her Lonely Bones, 2023
Co říkají o knize uživatelé?
Čtenáři vysoce hodnotí tuto sérii, která je považována za mimořádně napínavou a čtivou. Mnozí se shodují, že autorka umí skvěle budovat atmosféru a napětí. Příběhy jsou propletené a plné zvratů, což udržuje pozornost až do poslední stránky. Postavy se vyvíjejí a jejich osobní životy přidávají na hloubce příběhu. Čtenáři se těší na další díly a doporučují sérii ostatním. Více v komentářích.
Komu by se kniha Pod hladinou lží mohla líbit?
- Fanoušci napínavých detektivních příběhů
- Čtenáři, kteří ocení propracované postavy
- Milovníci emocionálních a dramatických zápletek
- Ti, kdo hledají kvalitní čtení na večer
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod hladinou lží. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 76 komentářůSouvisející novinky - Pod hladinou lží (3)
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2025)
01.09.2025
10 nejprodávanějších eknih (květen)
27.06.2025
Splétač větrů, Stíny zlatých srdcí a další knižní novinky (21. týden)
18.05.2025
Kniha Pod hladinou lží v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 11x |
| v Přečtených | 376x |
| ve Čtenářské výzvě | 20x |
| v Doporučených | 24x |
| v Mé knihovně | 152x |
| v Chystám se číst | 158x |
| v Chci si koupit | 56x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Wendy Dranfield také napsal(a)
| 2022 | Pád do tmy |
| 2023 | Volání o pomoc |
| 2023 | Příchuť zla |
| 2024 | Vražedná naděje |
| 2024 | Mrazivé vyhlídky |

89 %
79 %

(SPOILER) Kniha nebyla špatná jen jsem bohužel dostala 6. díl aniž bych věděla že to je 6. díl. Tudíž spoustu narážek na předchozí díly jsem nepochopila. Ale doplním to :). Jinak napínavé až do konce nikdy bych neřekla čeho je matka schopná vůči svým dětem.