Pád do tmy přehled
Wendy Dranfield
Madison Harperová série
1. díl >
Policistka Madison Harperová a soukromý detektiv Nate Monroe pátrají po zmizení dvanáctileté dívky. Detektiv Madison Harperová a soukromý vyšetřovatel Nate Monroe mají jedno společné – oba si odseděli tresty za zločiny, které nespáchali. Teď spojí síly, aby pátrali po dvanáctileté Jenny, která zmizela z letního tábora na severu Kalifornie. Madison je jasné, že idylický kemp u jezera je plný tajemství, vedoucí však mlčí jako zařezaní. Pak ale Madison v místní knihovně najde zlověstný obrázek, který Jenny namalovala a události se dají do pohybu.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2022 , DominoOriginální název:
Shadow Falls, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pád do tmy. Přihlašte se a napište ho.

Pustila jsem se do nové série, přestože jsem to neměla v úmyslu. Ale rozhodně nelituji. Ústřední dvojice má zajímavou minulost, což mám ráda, když linka vyšetřovatelů také nabírá na obrátkách. Příběh je servírovaný se vzrůstajícím napětím, hodně se mi líbilo prokládání linie Anniny psychoterapeutky. Nedávám plný počet hvězd, protože mám pocit, že všechno do sebe nezapadlo, že něco zůstalo nevysvětlené. Ale určitě jdu na další díl.

Tak to vůbec nebylo špatné. Krátké kapitoly, děj nabíral na obrátkách..
Bavila jsem se a rozhodně jdu do dalšího dílu .
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
10 nejprodávanějších eknih (září)
10.10.2023
Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)
18.09.2022
„Idylická zákoutí většinou bývají plná tajemství.“
Kniha Pád do tmy v seznamech
v Mé knihovně | 278x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
2023 | ![]() |
2024 | ![]() |
2024 | ![]() |
Kniha mě pohltila hned od začátku. Krátké kapitoly, rychlý spád a zvraty, zajímaví hrdinové s ještě zajímavější minulostí. Už jsem začala druhý díl.