Smrtí to nekončí přehled

Smrtí to nekončí
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/556246/bmid_smrti-to-nekonci.jpg 4 28 28

Louise Blackwellová série

< 2. díl

V poklidném pobřežním městečku Weston-super-Mare je na úpatí útesu nalezeno tělo mladé ženy. Jen před několika měsíci tu došlo k téměř identické sebevraždě a policejní inspektorka Louise Blackwellová tuší, že nejde o náhodu. V osobních věcech zemřelých vyšetřovatelé totiž objeví stejné vzkazy, v nichž se dotyční loučí větou: „Smrtí to nekončí.“ Pátrání se rozjíždí na plné obrátky. Kdo nebo co stojí za těmito zoufalými činy? A kolik dalších žen se ještě vrhne do záhuby? Louise je pod tlakem vyšetřování i svých vlastních démonů – její problémový bratr zmizí i se svou dcerkou neznámo kam. Když dojde ke třetí sebevraždě, vše začíná ukazovat na charismatického vůdce kultu, který si zahrává s psychotropní rostlinou ayahuaskou. Dokáže Louise získat potřebné důkazy dřív, než dojde k dalším tragédiím? Temná krimi pro všechny příznivce thrillerů Chrise Cartera, Jussiho Adlera-Olsena a Bernarda Miniera.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Mystery Press

The Descent, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtí to nekončí. Přihlašte se a napište ho.

GYROTOURBILLON
28.05.2025 5 z 5

Budu dnes souhlasit s alzbeta4340.

alzbeta4340
18.05.2025 5 z 5

Klasická detektivka zaměřená na vyšetřování případů podezřelých seberažd. Louise navíc řeší potíže se svým bratrem, který nezvládá péči o svoji dcerku. Problémy s ostatními kolegy policisty jsou tentokrát k dobru věci upozaděny. Kniha se mi líbila, můžu doporučit.

astra3
26.04.2025 3 z 5

Mně to přišlo dost rozvleklý.

Na dosah hvězd, Dvojí tvář a další knižní novinky (8. týden)

16.02.2025

Kniha Smrtí to nekončí v seznamech

v Mé knihovně51x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

2024  80%Krvavé stigma
2025  83%Smrtí to nekončí