Lídrem svého života přehled
Hodnoty, podle kterých žijeme, formují naše chování. A právě naše každodenní chování určuje výsledky, jaké v životě získáme. Jenže většina lidí žije podle hodnot, které si nikdy vědomě nezvolila. Formovaly je roky výchovy, okolí a náhodných zkušeností. A pak se diví, proč jejich život nevypadá tak, jak by chtěli. Kniha *Lídrem svého života* vám ukáže moderní **desatero hodnot**, díky kterému získáte větší svobodu, energii, radost, hojnost i hlubší vztahy. Ne jako teorii, kterou po přečtení odložíte na poličku – ale jako **praktický manuál krok za krokem**, podle kterého můžete ihned začít žít. Čtenář bude provázen příběhem hlavního hrdiny, který se rozhodl vytvořit tyto hodnoty, a díky tomu se jeho život změnil k lepšímu. Jeho cesta, plná zvratů, výzev a vítězství, se stane inspirací a cenným nástrojem pro hlubší pochopení. Václav Tomanec Nezáleží, jestli jste studentem, v zaměstnáním, podnikáte nebo rodič. Tahle kniha vás naučí, jak převzít kontrolu nad svým životem, inspirovat ostatní vlastním příkladem a stát se člověkem, kterého byste sami rádi následovali. Autor čerpal z tisíců hodin práce s lidmi z více než 65 zemí světa, z vlastních úspěchů i slepých uliček. To nejlepší z těchto zkušeností je obsaženo právě v této knize.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lídrem svého života. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 6 komentářůSouvisející novinky - Lídrem svého života (0)
Kniha Lídrem svého života v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |

85 %
61 %
18 %
Lídrem svého života
"Lídrem totiž může být každý z nás - bez ohledu na titul nebo funkci. A pokud chceme žít život podle vlastních představ, musíme se jím stát."
Tvorbu Václava Tomance sleduju na IG nějaký ten pátek a vždy jsem obdivovala jeho cílevědomost a schopnost jít si za svým.
Ve své knize Lídrem svého života své načerpané zkušenosti předává dál.
Kniha je rozdělena na 10 částí - tzv. Hodnoty lídra/Moderní desatero, mezi nimi je například zodpovědnost, odvaha, týmovost, vynalézavost... Osobně mi však byla nejbližší hodnota vděčnosti.
Každou kapitolu uvádí osobní příběh autora, do kterého vstupují jednotlivé hodnoty lídra. Tento osobní přístup v seberozvojových knihách kvituji, autoři by neměly ke čtenáři promlouvat z dálky.
V každé kapitole čekají také praktická cvičení. Některá jsem sice už praktikovala, ale líbilo se mi, jak dostala kniha reálný rozměr z praxe. Kapitola byla vždy přehledně uzavřena shrnutím.
V knize mám i celou řadu lepíků, kterými jsem značila myšlenky, se kterými jsem se ztotožňovala.
Líbily se mi i QR kódy do aplikace, na pracovní listy... Díky knize se dozvíte, jak funguje autorova tzv. 90denní výzva.
Autor sice občas (hlavně na začátku) trošku tlačil na pilu, ale na druhou stranu chápu, že je třeba čtenáře motivovat. Každý z nás totiž někdy byl zklamaný sám ze sebe, nevěřil si. Lídrem svého života je kniha, která má velký potenciál pomoci někomu znovu najít svůj cíl, motivaci a nastartovat se k něčemu novému a právě těm bych tuto knihu doporučila.