Lidožrouti z Lízátkova přehled
Carlton Mellick III

Lidožrouti z Lízátkova jsou sladce surové bizarro o zvláštních krvelačných bytostech z podzemí, které přes den, kdy jsou dospělí v práci, rafinovaně útočí na nic netušící děti. Těmto stvůrám, svůdným a opojně vonícím tak, aby jim nikdo neodolal, se postaví typický mellickovský hrdina Franklin Pierce, opět tak trochu lúzr, který žije se dvěma manželkami, miluje koťata, death metal, historii, pivo a má chirurgicky vylepšený mozek. Franklin se chce pomstít za smrt svých sourozenců, kteří v útlém dětství podlehli vábení cukrových lidožroutů, ale dokáže si se všehoschopným nepřítelem poradit? Je schopný v přímé konfrontaci odolat zrůdě, jež na něj vytáhne zbraně toho nejsladšího kalibru?... celý text
Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: 2020 , CarcosaOriginální název:
The Cannibals of Candyland, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lidožrouti z Lízátkova. Přihlašte se a napište ho.

Tak netuším co tenhle člověk bere za zajímavé látky, že ho něco takového může napadnout. Příběh jsem si užil moc a upřímně docela toužím po tom, aby se toho ujal nějaký režisér a natočil si horor.

Masakr!! Ale totálně sladkej v dobrém slova smyslu
Ma to všechno. Strhující dej, erotiku, skvělý popis a na kazde stránce nevíte co se bude dít. Páč, když už si myslíte co bude, tak Mellick tam vrazi nahý na traktoru a za zvuků 3 sonáty sestreluje holuby vodní pistoli.. která v sobě nemá vodu.
Funguje to, ma to spád a tohle je proste ono.
Mam dotčeno a beru další Melickovinu. Za me 100%
Všem sladkym holčinám zdar!
Knižní novinky (46. týden)
08.11.2020
„Zujte si boty a dejte pryč i ten úsměv.“
„Je fajn být divný, jenom pokud už vás všichni mají upřímně rádi.“
„Původně to nezamýšlel, ale v této chvíli je zabíjet odhodlaný.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Lidožrouti z Lízátkova v seznamech
v Mé knihovně | 110x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
Zajímavý kontrast brutálního hororu a pohádkové cukrovinkové krajiny. (V tom jednom směru mi to připomnělo dětskou knížku Birlibán, kterou jsem četl v dětství = strašně dávno :) Mám dojem, že tam byla taky taková krajina stvořená ze sladkostí). Četlo se to výborně - cožpak o to. Je to čtivé, napínavé, erotické i originální. (I když osud a úloha hlavní mužské postavy byly v jednu dobu takřka identické s osudem a úlohou hlavní mužské postavy v knize Orgie v chomoutu). Bohužel mi to přišlo nedodělané. Celá krátká knížka mi připadla jen jako rozpracovaná úvodní zápletka k hlavnímu příběhu, který měl přijít a který bohužel nepřišel. Proto nižší hodnocení.