Léto, jako když vyšije přehled
Je to příběh pražské studentky Zuzky Ledvinkové, která své prázdniny tráví místo ve vytoužené cizině, kam odjíždí většina jejích kamarádek, u své tety na Českomoravské vysočině. Pozná tu partu chlapců a děvčat z pionýrského jezdeckého kroužku, zúčastní se jejich putování kočárem taženým párem koní do Jižních Čech a na Moravu a prožije v kruhu svých nových přátel nejkouzelnější prázdniny plné romantiky, dobrodružství a veselých příhod. Do Prahy se vrací jiná Zuzka, bohatší nejen o mnoho životních zkušeností, ale i lidsky vyzrálejší. Kniha vydaná v roce 1979 jako její první vydání... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto, jako když vyšije. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 76 komentářůSouvisející novinky - Léto, jako když vyšije (0)
Kniha Léto, jako když vyšije v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 363x |
| ve Čtenářské výzvě | 81x |
| v Doporučených | 38x |
| v Mé knihovně | 139x |
| v Chystám se číst | 41x |
| v Chci si koupit | 6x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
koně pro děti pro dívky jezdectví pro mládež prázdniny člověk a zvíře kamarádi, přátelé létoEliška Horelová také napsal(a)
| 1979 | Léto, jako když vyšije |
| 1989 | Nemožná holka |
| 1985 | Štěstí má jméno Jonáš |
| 1985 | Tománek je rád na světě |
| 1980 | Stěhovaví ptáci |

87 %
75 %
Léto, jako když vyšije
Kdybych se mohla na týden vrátit do sladkých "nácti", chtěla bych prožít prázdninový puťák se Zuzkou Ledvinkovou a jejími kamarády.
Knížka Léto jako když vyšije mě okouzlila při prvním přečtení v době svého vydání a okouzluje mě znovu a znovu, kdykoliv po ní sáhnu.
Je to zaručený lék na špatnou náladu, vzpomínka na dětství, kousek léta na 331 stranách.