Letní záhady přehled
Tucet napínavých příběhů situovaných do parných dnů a nocí, stvořených samotnou královnou zločinu a sestavených do této sbírky určené pro prázdninové večery. Se stoupajícími teplotami stoupá i pravděpodobnost zločinu, ať v Cornwallu či na Riviéře, ať v prostorách Apollónova chrámu či anglického venkovského sídla. Ani pražící sluneční paprsky však nezabrání detektivům z pera Agathy Christie vyřešit i ty nejzapeklitější případy. Rozložte lehátka na pláž či do stínu stromů a užijte si povídky plné mistrných odhalení a závěrečných třešniček na dortu. A k tomu jednu autorčinu vzpomínku na letní tragikomickou příhodu z dětství.... celý text
Originální název: Midsummer Mysteries, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letní záhady. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 39 komentářůSouvisející novinky - Letní záhady (1)
Mezi dvěma světy, Dvojník a další knižní novinky (27. týden)
03.07.2022
Kniha Letní záhady v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Přečtených | 172x |
| ve Čtenářské výzvě | 21x |
| v Doporučených | 3x |
| v Mé knihovně | 114x |
| v Chystám se číst | 63x |
| v Chci si koupit | 25x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
vraždy slečna Marplová výbor z díla detektivní a krimi povídky mezilidské vztahy Hercule Poirot léto světová literaturaČást díla
Agatha Christie také napsal(a)
| 2017 | Deset malých černoušků |
| 2003 | Vražda v Orient-expresu |
| 2004 | Smrt na Nilu |
| 2001 | Záhada na zámku Styles |
| 1986 | Zapomenutá vražda |

88 %
78 %

Pestrá směsice příběhů! Na své si tu přijdou milovníci klasických detektivek i romantických příběhů se špetkou tajemna. Nechybějí tu dívky v nesnázích, odvážní mladí muži, prohnaní padouši i spravedliví ochránci zákona. Možnost předvést svůj vyšetřovatelský talent dostali všichni - Poirot, Marplová, Tommy s Pentličkou, Pyne i Quin.
Mezi mé nejoblíbenější pořád patří slečna Marplová (Vražda krejčovský metrem, Krev na chodníku). Zajímavou povídkou je Smrt na Nilu, která nemá se slavným románem nic společného. Novinkou pro mě byly Věštírna v Delfách nebo Rádžův smaragd.