Layla přehled
Je láska silnější než smrt? Leeds s Laylou se do sebe zamilují na první pohled a vypadá to, že jejich pouto nemůže nic narušit – aspoň do chvíle, než Leedsova bývalá přítelkyně Laylu postřelí. Dívka se sice fyzicky uzdraví, ale jizvy na její duši jsou zřejmě hlubší, než si Leeds zpočátku namlouval. Rozhodne se svou přítelkyni odvézt do bývalého penzionu, kde se spolu seznámili, protože doufá, že návrat do minulosti pomůže jejich vztah oživit. Jenže v opuštěném domě uprostřed lesů se Layla začne chovat ještě podivněji, a Leeds má navíc pocit, že je tam s nimi i někdo další. Někdo, kdo může jejich křehkou lásku definitivně pohřbít... a možná nejen ji.... celý text
Originální název: Layla, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Layla. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 37 komentářůSouvisející novinky - Layla (2)
Lesní past, Sláva a smrt a další knižní novinky (41. týden)
06.10.2025
Knižní novinky (5. týden)
30.01.2022
Kniha Layla v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 17x |
| v Přečtených | 244x |
| ve Čtenářské výzvě | 14x |
| v Doporučených | 10x |
| v Mé knihovně | 226x |
| v Chystám se číst | 331x |
| v Chci si koupit | 158x |
| v dalších seznamech | 10x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
láska partnerské vztahy psychologické romány duchové a přízraky romantika mystika thrillery pro ženyColleen Hoover také napsal(a)
| 2018 | Námi to končí |
| 2016 | Odvrácená tvář lásky |
| 2020 | Pravda, nebo lež |
| 2014 | Bez naděje |
| 2014 | Život jedna báseň |

78 %
100 %

Já jsem nadšená! Když jsem zjistila, že od Colleen vyjde po dlouhé době zase něco jiného než romantika (kterou já od ní ale taky zbožňuju), byla jsem moc ráda, protože její Pravda nebo lež je za mě naprosto skvělá! A tady jsem měla podobná očekávání. A lidi, já se dočkala!
Tohle byla skvělá a napínavá duchařina šmrncnutá jemnou romantickou linkou. Bylo to neskutečně čtivé, poutavé, zhltla jsem celou knihu za jedno odpoledne, to se nedalo odložit z ruky. Několikrát jsem měla pusu dokořán. Několikrát jsem si myslela, že vím přesně jak to bude dál a jak to skončí a pokaždé jsem jen zůstala čučet, že je to všechno úplně jinak.
Kniha u mě vzbudila spousty emocí, lítost, frustraci, chvílemi totální naštvání (což se později ukázalo jako naprosto zbytečná emoce), já prostě miluju, co se mnou knížky od CoHo dokážou! Chápu, že její styl a knihy se nelíbí každému, ale já jsem rozhodně její velká fanynka a její knihy kupuju naprosto automaticky bez čtení recenzí. A co obdivuju nejvíc, tak její vystupování z obvyklého žánru, toho, že se nebojí zkusit něco jiného. A už teď doufám, že se brzy zase dočkáme nějaké duchařiny nebo psychothrilleru.
Pokud se vám líbila Pravda nebo lež, určitě zkuste i Laylu. Věřte mi, že stojí za to!