Láska žije offline: Ako sprevádzať deti v dobe ľahko dostupnej pornografie přehled

Lívia Halmkan, Lucia Žiaková

Príručka pre zodpovedných rodičov Mnohí z nás vyrastali v rodinách, kde sa o intímnych témach nehovorilo. Dnes je veľmi potrebné prelomiť ľady a zmeniť to. Inak vaše deti budú v tejto oblasti formovať kamaráti a najmä internet. Pomôžeme vám hovoriť s deťmi tak, aby v nich, ale aj vo vás rozhovory o týchto témach vyvolali zdravú zvedavosť, radosť a pokoj. Zo svojich skúseností vieme, že deti sú na to pripravené, poďte do toho s nami.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska žije offline: Ako sprevádzať deti v dobe ľahko dostupnej pornografie. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

martin_aston
21.05.2024

Dôležitá kniha v dobe ľahkej dostupnosti extrémne návykovej látky - pornografie. O deštruktívnych dopadoch pornografie sa hovorí nahlas veľmi málo, prakticky vôbec, minimálne na Slovensku. Táto kniha sa to snaží zmeniť. Veľmi užitočný počin, chválim.

Související novinky - Láska žije offline: Ako sprevádzať deti v dobe ľahko dostupnej pornografie (0)

Kniha Láska žije offline: Ako sprevádzať deti v dobe ľahko dostupnej pornografie v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně1x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Autoři knihy