Láska ve střihu cosplaye. 1 přehled

Láska ve střihu cosplaye. 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513223/bmid_laska-ve-strihu-cosplaye-1-mgY-513223.png 4 79 79

Wakana Godžó je samotářský středoškolák s jasným životním cílem: stát se mistrem ve výrobě tradičních panenek Hina. Lidé jako Marin Kitagawa, třídní krasavice neustále obklopená širokým kruhem kamarádek, jsou pro Wakanu skoro jako bytosti z jiného světa. Díky náhodnému setkání se však jejich vzdálené světy nečekaně protnou. Jejich nový vzrušující život ve světě cosplaye právě začíná!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

その着せ替え人形は恋をする 1 (Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru. 1)

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska ve střihu cosplaye. 1. Přihlašte se a napište ho.

Lenka.Vílka
11.03.2025 5 z 5

Moc fajnová manga, která mi způsobila zábavu na skoro všech svých dvě stě stránkách. Protože tohle se moc povedlo :)

Příběh dvou spolužáků, kteří jsou na první pohled tak neskutečně jiní, ale zároveň toho spolu mají tolik společného, jenom to o sobě neví, protože nebýt toho jednoho odpoledne, tak by si to o sobě vzájemně neřeknou.

("I kdyby ti ujela ruka, tak to přece nedopadne takhle hrozně!")

A potom začne takové zvláštní přátelství těhle dvou lidí a je hned jasný, jak si tihle dva v budoucnu vzájemně pomohou. Ale především o tom, že je důležité nestydět se za věci, které máme rádi. A pokud je máme rádi, tak se o tom nestydět před ostatními bavit. Sice dost z nich možná nebude mít tušení, o čem mluvíte, ale vždycky je fér nebrat to druhým. Co si budeme, něco na tom asi je... přeci jinak každý z nás tohle moc dobře zná a pro nás je tahle kniha napsaná především.

Takže, jo tohle se moc povedlo a těším se na druhý díl.

trudoš
21.02.2025 4 z 5

Zábavná romantická manga, která vás seznámí s fascinujícím prostředím fanoušků coldsplaye, což pro mnohé může být stejnou měrou uhrančivé jako inspirativní. V Japonsku se totiž jedná o slušný fenomén, podobně oblíbený, jako oblékání se do dresů fotbalových či hokejových klubů tady u nás v Evropě. Stinnou stránkou osnovy je v podstatě její průhlednost. Alespoň co se první knihy týče, zápletka vás ničím nezaskočí. Jiná věc je zábavnost. Šin'iči Fukuda se nebojí sem tam podráždit hrdinu i čtenáře lechtivějším záběrem, a to se pak rosí nejedno čelo. Až mě vysloveně mrzí, že nejde o prvoplánové porno. Na druhou stranu, právě ta uvolněnost drží čtenáře v napětí, jak brzy či jestli vůbec se směr příběhu konečně zvrtne. Pravdou je, že civilní prostředí a typicky groteskní scény vyprávění moc sluší. Byť nejde o nějaké komiksové překvapení – ostatně sám název říká vše – bavilo mě to od začátku do konce a upřímně se těším na další díl. A to jsem se původně tomuhle titulu chtěl vyhnout obloukem.

MagdaFish
31.01.2025 5 z 5

Téhle manze jsem se dlouhou dobu vyvýbala. Cosplay, taková volovina ...
Mea culpa, mea maxima culpa! Popel na hlavu sypat.
Je to roztomilé, je to (lehoulince) erotické a především je to neuvěřitelné vtipné.
Když se potkají dva nerdi, ponoření do svých světů a najednou zjistí, že i tak se jejich světy můžou protnout, je to prostě zábava.
Plus chudák Godžó, jehož zkušenosti s holkama se omezují na panenky Hina a teď ho Marin, největší kočka ze školy, žádá aby jí ušil kostým oblíbené herní postavy.
Scény s braním měr na kostým jsou rozhodně to nejvtipnější, co jsem v manze za dlouhou dobu četla.
Další díl doufám seženu co nejdříve.

Mapa z listí a další knižní novinky (15. týden)

09.04.2023

Kniha Láska ve střihu cosplaye. 1 v seznamech

v Mé knihovně36x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)