Kouzlo polární záře přehled

Kouzlo polární záře
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537261/bmid_laska-na-shetlandech-kouzlo-polarni-zare.jpg 4 28 28

Láska na Shetlandech série

< 2. díl

Módní návrhářka Jezz už má dost velkoměsta i své matky, která se jí neustále plete do života. Rozhodne se tedy přijmout práci v jednom butiku na Shetlandských ostrovech. V letadle mířícím do Sumburghu se seznámí se Skotem Magnusem, mužem se zrzavými vlasy a nevšedním charismatem. Navíc se ukáže, že Magnus je bratr jejího nového šéfa. Od této chvíle je pro ni těžké vyhnout se okouzlujícímu obrovi, který má hrát hlavní roli na nadcházejícím vikingském festivalu. Bohužel se zdá, že Jezz není jediná, komu se při pohledu na něj podlamují kolena...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Polarlichtzauber, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlo polární záře. Přihlašte se a napište ho.

Kaja1
06.05.2025 3 z 5

Taková fajn oddechovka po náročnější četbě a navíc na Shetlandech, tam mě to láká.

Ivetaa
06.04.2025 4 z 5

Chtěla bych žít na Shetlandských ostrovech - díky příběhu se mi to na pár dnů podařilo. Sympatické postavy a děj příjemně plynoucí za přečtení stály.

bábuška
14.11.2024 3 z 5

Příběh byl dost rozvláčný, hrdinka Jezz se cítila příliš opečovávaná matkou a tak zkusila nový život na Shetlandách. Mimo hodně chladného počasí ji zaujala každoroční oslava vikingských slavností, na které se každoročně sjíždí mnoho diváků. Dčetla jsem do konce, ale příběh mně nezaujal tak, jak jsem čekala.

Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024

Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)

22.09.2024

Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024

Kniha Kouzlo polární záře v seznamech

v Mé knihovně63x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

2023  73%Polibky svatojánské noci
2024  76%Kouzlo polární záře