Lady Fuckingham / La Rose d'Amour přehled

Oscar Wilde

Obsahuje kromě titulní novely ještě druhou: Rose d´ Amour od Jean des Varreauxe.

Literatura světová Novely Erotika
Vydáno: 1992 , Cesty
Originální název: Lady Fuckingham / La Rose d'Amour

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha vyvolává rozporuplné reakce. Někteří čtenáři ji považují za odvážné a zábavné dílo, které splňuje očekávání v oblasti erotiky. Jiní ji kritizují za nedostatek příběhu a literární kvality. Přestože je plná vulgarismů, mnozí oceňují autorovu slovní zásobu a nápaditost. Je to dílo, které si získalo pozornost a vyvolává debaty o morálních hodnotách a přístupu k sexualitě v minulosti i dnes. Více v komentářích.

Komu by se kniha Lady Fuckingham / La Rose d'Amour mohla líbit?

• Čtenáři hledající oddechovou literaturu
  • Milovníci erotických příběhů
  • Ti, kteří se nebojí kontroverzních témat
  • Fanoušci klasické literatury s odvážným obsahem

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lady Fuckingham / La Rose d'Amour. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

LadyWalsh
10.11.2025

Otevřít tohle byl trochu jako vstoupit do místnosti plné nafoukaných tanečnic, které pořád křičí „jsem výjimečná,“ ale zapomněly naučit krok nebo aspoň slušně zatančit. Dialogy se hemží tolika klišé, že se to skoro dá považovat za kurátorskou sbírku „nejtrapnějších frází všech dob,“ a humor je tak mdlý, že by mu nepomohl ani extra dávka kafe. Tempo připomíná líného lenochoda, co se zasekl v zákopu mezi zbytečnými scénami, které nikdo nechtěl vidět. Napětí? To tu najdete jen v tom, jestli dočtete do konce bez potřeby panáka nebo záchranného lana. Snažit se tomu dát vážnost je jako přemlouvat kočku, aby se naučila recitovat poezii – zbytečná práce a spousta ostudy. Když přijde na originalitu, zůstane jen povzdech a pocit, že už lepší nápady dávno vycestovaly na dovolenou bez návratu. Naštěstí existuje spousta jiných věcí, kam investovat čas a smích, protože tahle jízda rozhodně není tou správnou zastávkou.

všech 53 komentářů

Související novinky - Lady Fuckingham / La Rose d'Amour (0)

Kniha Lady Fuckingham / La Rose d'Amour v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně146x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Oscar Wilde také napsal(a)

Oscar Wilde
irská, 1854 - 1900